2777
2789
عنوان

تجربه های مفید زندگی از یکدیگر بیاموزیم

| مشاهده متن کامل بحث + 19777 بازدید | 49 پست

سعی کنین زیاد تو چشم نباشین زندگیتون تو چشم نباشه از زندگیتون تعریف نکنین چون واقعا حسادت زندگیا رو نابود میکنه

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندوقت پیش یکی تاپیک زد که باشوهرم بحثم شده شدید فحش و فحش کاری اخرش بهش گفته تو زندگیم خراب کردی میرم بیرون برگردم نمیخوام ببینمت کلید خونه ازش گرفته بود رفته بود خانمه تاپیک زد گفت بایه بچه چیکار کنم نمیتونم برم و نمیخوام برم نمیخوامم بمونم غرورم جریحه دارشه چون بیرونم کرده من و چندتا دیگه دلداریش دادیم از رفتن منصرفش کردیم گفتیم میترسید که شوهرش برگرده بیرونش کنه مطمئنش کردیم که اصلا شوهرش اینکارو نمیکنه درجواب غرور جریحه دارش گفتیم که اینجاخونه تو به شوهرت بگو تو برو درهرصورت او نرفت و موند بعدا تو تاپیکش نوشت چقدر از نرفتن و اینکه به حرف کلیها که گفته بودن برو مهریت بزار اجرا گوش نکرده خوشحال و سود کرده و چقدر شوهرش با گریه ازش عذرخواهی کرده بوده طوری که خانمه شوهرش دلداری میداده که چیزی نشده باشد که بیم دهنده و بشارت دهنده باشد

چندوقت پیش یکی تاپیک زد که باشوهرم بحثم شده شدید فحش و فحش کاری اخرش بهش گفته تو زندگیم خراب کردی می ...

وای فکرمو ازاد کردی من تو اون تاپیک بودم نمیدونستم اخرش جی شد

منم همیشه میگم زن نباید از خونه خودش بره 

هیچ چیز همیشگی نیس 🤍

آدم متاهل هیچ نیازی ب دوست نداره،نه خودتون نه شوهرتون

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
از خانوادش بهش بد گفتی یا جلو خانوادش و خودش قلدری کردی؟

بدگفتم ولی من هرچی میگم اونم بدتر میگه من عاشقشونم حق نداری اسمشونو بیاری و خرابتر قبلنا اینطور نبود هرچی پیش میریم بدتر میشه

خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤

تجربیات مفید و ارزنده زندگی من: 

1. به جای تحصیلات دنبال تخصص باشید. نون تو تخصصه نه تحصیلات. 

2. وقتی به رشته ای علاقه داری و همه بهت میگن برو فلان رشته رو بورس رو بخون و رشته مورد علاقتو رو در کناااارش بخون چرت میگن بزن تو دهنشون. چون زندگی پر مشغله امروز هیچ کنارگذری واسه آدم نمیذاره. اونا در واقع دارن بهت میگن که از علاقت بگذر.

3. در انتخاب رشته لطفا جو اطرافیان و جامعه نگیرتتان. و بیش از هر چیز فقط به روحیات خودتون در فضای کار فکر کنید نه موقعیت اجتماعی رشته و کار. 

4. وقتی برای بودن با یک فرد دیدید مجبورید خیلی خودتون رو تغییر بدید بدونید اون رابطه اشتباهه. مگر اینکه اون تغییر کاملا مثبت باشه. 

5. به هییییچ قیمتی با آبروی کسی بازی نکنید. حتی اگه کاملا خودتون رو محق میدونید. چون اگه یک درصد معلوم بشه حق با شما نبوده تا قیام قیامت باید با عذاب وجدان زندگی کنید. 

6. برای خرید کردن و کلا نحوه زندگی به جای اینکه به این فکر کنید که مردم چی میخرن یا مد چیه به نیازها و امکانات خودتون فکر کنید تا پشیمون نشید و تحت فشار قرار نگیرید. 

بدگفتم ولی من هرچی میگم اونم بدتر میگه من عاشقشونم حق نداری اسمشونو بیاری و خرابتر قبلنا اینطور نبود ...

مردا همینن طبیعیه همه عاشق خانوادشونن دیگه هیچی بهش نگو اصن اگ میتونی در نبود همسرت با شوخی و خنده جوابشونو بده

هیچ چیز همیشگی نیس 🤍
واقعا درست میگی کاش اینو بابام بفهمه 

من همش مامانم همينو بهم ميگفت اول گوش نميدادم ولي ديدم وقتي به همه ميگم اون چيزي ك ميخوام نميشه ولي وقتي تو سكوت كار خودمو ميكنم صددرصد اتفاق ميوفته

مردا همینن طبیعیه همه عاشق خانوادشونن دیگه هیچی بهش نگو اصن اگ میتونی در نبود همسرت با شوخی و خنده ج ...

فقطمیگم کاش میمردم راحت فقطگیر دخترم کردم چون من زندگیم همینه نمیتونم جلو زبونمو بگیرم عقل زندگی کردنو ندارم

خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤