2777
2789
عنوان

جهیز

407 بازدید | 48 پست

سلام شما ها چقدر جهیز گرفتین 

منظورم اینه چند نفره گرفتین ظرف های پذیرایی و غذا خوریتونو 

مثلا من خودم یه 18 نفره یه 12 نفره و دوتا 6 نفره گرفتم 

از قابلمه ها هم یه سرویس بیست تیکه چدن 

سرویس مسی 5تیکه

سرویس سیلور 5تیکه

و سرویس روی 10تیکه

شما ها چجوری گرفتین ؟؟

چندتایی؟؟

عرف چه جوریه؟؟؟

خاک برسر کن غم ایام را ....

یه سرویس گرانیت 

دوتاقابلمه مس 

۱۸نفره ارکوپال

شیش نفره دم دستی

.اگر اندیشه محمد (صلی الله علیه واله) خرافی بود اگر وحی او الهی نبود هرگز جرات نمی کرد بشر رابه علم دعوت کند؛هیچ بشر و هیچ تفکری به اندازه محمد (صلی الله علیه واله) وقرآن انسان را به دانش دعوت نکرده،تا آنجا که درقرآن ۹۵۰ بار از علم ،تفکر و تعقل سخن به میان آمده  پروفسور هنری کربن فیلسوف فرانسوی کتاب قرآن از دیدگاه دانشمند ۱۱۴ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرویس ۱۸نفره..یکی هم ۱۲نفره ارکوپال..۶نفره دم دستی ارکوپال 

سرویس۶تیکه چدن قابلمه..۶تیکه تفلون ..۶تیکه روی

مس نگرفتم

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
یه سرویس گرانیت  دوتاقابلمه مس  ۱۸نفره ارکوپال شیش نفره دم دستی

چقد سمت شما خوبه..اینجا باید کلی ظرف بدن من معمولی جهاز اوردم سرویس ظرفم از شما بیشتره  کجا زندگی میکنین

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت

یه ۱۸نفرگل سرخ ک سیصدوخورده تکه هس همه چی داره.یه۱۲ نفره طلایی مکزیکی.یه ۶نفره پیرکس فرانسوی انگشتی ازهمه چی داره.یه ۶نفره لیلی مجنون ازهمه چی ک توبوفه هس.یه ۶ نفره پیرکس قاش خیاری ک تو کارتنه 

یه سرویس قابلمه چدن.یه سروبس تفلن.سرویس پنج سایز قابلمه لعابی.یه ماهی تابه وقابلمه تفلن اینالیایی سایزخیلی بزرگ و سه تاقابلمه پیرکس

اره بهم میگفتن خیلی جهیز آوردی  من خیلی چیزا گرفتم و پشیمونه

واقعا گفتن زیاده؟منم درحد شما ظرف دارم ولی اینجا بیشتر میدن 

اره بهم میگفتن خیلی جهیز آوردی  من خیلی چیزا گرفتم و پشیمونه

نه خوب گرفتی

اینجا اینجور یا بیشتر هم میدن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

یه ۱۸نفره چینی ویه دست آرکوپال همین با یک دست قابلمه نمیدونم جنسش چیه 

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...