2777
2789
عنوان

عاشقا😍بیاین عاشقانه ترین حرفی که به معشوقت رو گفتی بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 61 پست

موفقیتاشو با ذوق شوق تبریک میگم کلی ماچ و بغل همه جا هم ازخوبیاش میگم کسی به شوخی تو جمع بدشو گفت منم به شوخی خیلی ریلکس به طرفداری از اقامون میگم نه محمد خیلی خوبه اصلا ممکن نیس همچین کاری بکنه بگن نه کرده میگم حتما شما بد کردی که بدی کرده

موفقیتاشو تو جمع میگم و بهش افتخار میکنم نمی زارم کسی به هیچ عنوان بخواد حتی به شوخی تو جمع یا غیر جمع خوردش کنه

همیشه پیش همه با احترام باهاش برخورد میکنم و با پیشوند آقا صداش میکنم

شوهر جان هم خیلی هوامو داره همیشه همه جا خوبمو میگه و با احترام برخورد میکنه جلو جمع اگه دید تنهام نمیتونم جور شم همه رو ول میکنه میاد کنارم

اگه ناراحت باشم همیشه پیشمه بغل میکنه و پیشونیمو میبوسع خلاصه هیچوقت پشتمو خالی نکرده

منم تو کل زندگی سعیم اینه نزارم هیچوقت حس تنهایی کنه یا فکر کنه پشتش خالیع میخوام دلش قرص باشه که همیشه پشتشم و راحت بهم تکیع کنه

اس ام اس و حرف عاشقانه هم که همه میزنن هر روزه 

اما بیشتر از هرچی این رفتارش دلمو میبره وقتی سردرگم گیج یا ناراحت بچه میشه میاد بغلم تا نوازشش کنم😊❤

Kendin istediğin gibi yaşa👼
شوهرم بهم گفت تو معجزه زندگی منی از وقتی اومدی تو زندگیم دارم پیشرفت می کنم  خیلی ذوق کردم . ش ...

ای جانم عزیزم 😍😍😍ماشاللههههههههه چشم حسود دوررررررر🧿🧿🧿🧿🧿🧿❤❤❤❤عشقتون پایدار🤩🤩🤩🤩🤩🤩

در تاریخ 1400/04/04 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدا جونم ممنونم به خاطر اتفاقات خوب پیش رو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه جمله ی قشنگی گفتی دختر🤩🤩🤩🤩عالی 😍😍😍😍😍😍عشقتون پایدار❤❤❤❤❤❤❤

مرسی عزیزکم همچنین شما😍😍😍😍😘

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   
خودمو يادم نيس ، ميشه حرف اونو بگم ؟ يه بار بهم گفت با ٢متر قد كوچيكه قشنگياتم 😍

الهی🤩🤩🤩چقد ذوق کردی ای جانم🤩🤩🤩عشقتون پایدار عزیزم❤❤❤❤

در تاریخ 1400/04/04 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدا جونم ممنونم به خاطر اتفاقات خوب پیش رو
بهش گفتم از وقتی به چشمم اومدی چشمم هیچ کس و هیچ چیز دیگر ای رو ندید  خیلی عمق داشت این حرفم، ...

الهی عزیزم.. 🤩🤩🤩🤩🤩میشه بگی چی رو گذاشتی 😍😍😍البته اگه دوست داری❤❤❤❤

یه آهنگ قشنگ برام فرستاد گفتم خیییلی قشنگه جواب داد به پاس قشنگیات😊😍

عزیزم 🤩🤩🤩🤩🤩🤩الهی🤩🤩🤩🧿عشقتون پایدار

موفقیتاشو با ذوق شوق تبریک میگم کلی ماچ و بغل همه جا هم ازخوبیاش میگم کسی به شوخی تو جمع بدشو گفت من ...

الهی عزیزم 😍😍😍خانوم خوشگل و مهربون از رمز موفقیت به ما هم بگو🙈🙈🙈🙈🤩🤩🤩🤩 جانم عشقتون ابدی 🧿🧿🧿🧿🧿🧿 

منم چند یک هفته اس نامزدم بهش جملات دو پهلو میگم ولی هنوز روم نشده 😍😍😍🙈🙈🙈🙈🙈 فردا هم یه امتحان مهم داره نمیدونم چی بهش پیام بدم که جمله خوب و امید باشه که بدونه پشتش هستم😍😍😍😍🙈 

آخی مردی که شعر میخونه خیلی روحیه لطیفی باید داشته باشه

خیلیییی خودشم شعر میگه ولی خیلی خوب نیست به نظرم، من سنگ کلیم عود کرده حالم خوب نیست انقد بی قراری میکنه و اشک مباد تو چشمش حالم بد میشه دیشب مجبور شدم خودمو بزنم به خوب بودن که کمتر دپرس باشه میگم بابا بیا از من مراقبت کن تو حال خودت از من بدتر میشه خب دست خودم که نیست 

خیلیییی خودشم شعر میگه ولی خیلی خوب نیست به نظرم، من سنگ کلیم عود کرده حالم خوب نیست انقد بی قراری م ...

عزیزم 🤩خب عاشقته😍ان شا الله زودتر خوب بشی گلم❤❤❤❤

الهی عزیزم 😍😍😍خانوم خوشگل و مهربون از رمز موفقیت به ما هم بگو🙈🙈🙈🙈🤩🤩🤩🤩 جانم عشقتون ابدی 🧿 ...

هر روز از عشقت بهش بگو

خجالت نکش عزیزم اون دیگه نیمی از وجودته

گاه و بیگاه ببوسش بهش با لبخند خیره شو پرسید بهش بگو که چقدر دوس داشتنیع

و از دید زدنش سیر نمیشی

همیشه وقتی باهاش حرف میزنی لابه لای حرفات اسمشو بگو یا عزیزم 

مثلا عزیزم دیدی فلان چیز مثلا چجوری بود

یا مثلا نفسم یه کوچولو ناراحتم

وقتی بغل میخوای بهش بگو وقتی محبت میخوای بگو اون علم غیب نداره درکش کن

همیشه موفقیتشو براش شیرین کن بگو آخ کی لایق همچین موفقیتیه جز تو

این حق توعه

خیلی خوشحالم همسری مثل تو دارم

با ذوق بگو عاشقتم که باهوش خانومی

یا فردا که میره امتحان شبش بگو عاشقشی بهش بگو به موفقیتش اطمینان داری

اگه این امتحان برا زندگیتون مهمه بگو

خدا عشق ما رو می بینه مطمئنم خدا هم عاشق این  حسمونه پس پشتمونو خالی نمی کنه چیزی که برا آینده مون بهتره رو مقدر میکنه

بعد امتحان هم بهش دلداری بده و بگو شد که خیلی خوبه نشد هم حتما به صلاحش نبوده

نگران نشع

Kendin istediğin gibi yaşa👼