2777
2789
ما هم یه خونه کوچیک تو پایین شهر داشتیم که من ازش راضی نبودم و شوهرم فروخت سرمایه کارش کرد البته من ...

وام بگیرید بدون پام نمیشه خونه بخرید

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرم یه طبقه از خونشو تو شهرستان فروخت منم همه ی طلاهامو فروختم و شوهرم وام مسکن گرفت و یه خونه نصف نصف با مادرشوهرم اینا خریدیم ولی ما میشینیم اونا شهرستانن.ولی انقدددددد قسطامون زیاده فقط با اضافه کاری شوهرم زندگی میکنیم

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...
مادرشوهرم یه طبقه از خونشو تو شهرستان فروخت منم همه ی طلاهامو فروختم و شوهرم وام مسکن گرفت و یه خونه ...

چقدر وام مسکن گرفتید؟ما خونه اولی هستیم ۲۴۰ میدن ماهی ۲۷۰۰ شوهرم میگه قسط زیاده

خداروشکر پس خدا بخواد ما هم صاحبخونه میشیم دوباره

ایشالله بش اعتماد کن

اگه فکر میکنی من خیلی مذهبی و معتقدم که همچین پیشنهادی دادم اشتباه میکنی 

من یه جا شنیدم که نماز اول وقت روزی رو زیاد میکنه...امتحان کردم پارسال این موقع ها...دو سه ماه خوندم بعدم کلا یادم رفت...تا برج 11خونه خریدیم...برج دوازده یاد این افتادم که عه ممکنه تاثیر همون نمازشان بوده باشه حتی اینجا تاپیکشو زدم

بازم هیچی...

سال 90 مامانم پنجاه میلیون بهم داد وامم گرفتیم یه هشتاد متری تو کرج خریدیم سال 96اونو فروختیم با 70تومن وام یه 60متری تو تهران خریدیم و حالا هم که موندگار شدیم تو این شصت متر فکر نکنم حالا حالا بتونیم عوض کنیم با این قیمتا