2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااام وااام وااام

ما کل زندگیمون رو با وام جلو بردیم از اون اول که همسرم اومد خواستگاری هیچی نداشت. کلا وامی نمونده که نگرفته باشیم  

ولی خداروشکر در حد خودمون الان وضعمون خوبه خونه و ماشین و زندگی نسبتا راحت

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!
ایشالله بش اعتماد کن اگه فکر میکنی من خیلی مذهبی و معتقدم که همچین پیشنهادی دادم اشتباه میکنی  ...

پناه بر خدا

برای ما هم دعا کنین صاحبخونه بشم

من شوهرم آینده نگر نیست کلی تفریح و خوشگذرونی مارو میبره و میپوشیم و میخوریم ولی اهل پس انداز نیست

وااام وااام وااام ما کل زندگیمون رو با وام جلو بردیم از اون اول که همسرم اومد خواستگاری هیچی نداشت. ...

ما هم خونه و ماشین داشتیم ولی خونه رو برای سرمایه کار فروختیم الان گهگاهی شوهرم میگه اگه بخوای کل سرمایه مو میفروشم باهاش خونه میخرم ولی باید با ماهی دوسه تومن قبلی کنار بیای 

در نتیجه من پشیمون میشم😂

مثل من ناشکر نباشین خداروشکر که اونم دارین

خدا رو شکر میکنم ولی واقعا زور داره ما هر  دو شاغلیم یه بچه هم داریم به زور چپیدیم تو یه خونه یه خوابه اون موقع که خریدیم فکر میکردم نهایت دو سه سال بعد میفروشم با وام بزرگتر میگیرم اما زهی خیال باطل