2777
2789
عنوان

کنکور قبول نشم خواهر شوهرم منو با حرف میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی گف بگووو باز من جرئت دارم اون انگیزه رو دارم ک میرم کنکور میدم تو چی؟؟؟؟؛

خودش تازه طلاق گرفته . مدام داره اتیش به زندگی منم میزنه .عمدا شوهرمو کاری کرد که با عشق سابقش دیدار داشته باشه

اگه حرفی زد محکم جلوش وایسا بگو قبول بشم یا نشم قبضش میاد در خونه شما که انقد حرص میخوری؟؟

بحث حرف نیس بحث اینه که با من پدر کشتگی داره .تازه فهمیدم داره کارایی میکنه که شوهرم عشق سابقشو ببینه .

بحث حرف نیس بحث اینه که با من پدر کشتگی داره .تازه فهمیدم داره کارایی میکنه که شوهرم عشق سابقشو ببین ...

واییی چه بدذات.عشق سابقش متاهله یا مجرد؟

به مادرشوهرت بگو که دخترش چه غلطایی می کنه

هرچه پیش آید خوش آید ماکه خندان می رویم😁😀
مجرده .از اول شوهرم منو انتخاب کرد و خونوادش منو نمیخواستن .

عجب پس اون عشق سابق خواهرشوهرته نه شوهرت😂😂😂😂😂.چون همسرت از اولشم تورو انتخاب کرده دیگه...

به نظرم اگه دیدی خیلی خواهرشوهرت زیاده روی می کنه به ننه اش یا باباش بگو که جلوشو بگیرن

هرچه پیش آید خوش آید ماکه خندان می رویم😁😀
خودش تازه طلاق گرفته . مدام داره اتیش به زندگی منم میزنه .عمدا شوهرمو کاری کرد که با عشق سابقش دیدار ...

خاک تو سرش عقده ای عزیزم چند سالته؟؟ چند درصد به نظرت رتبه دلخواهتو میاری؟؟ نظام قرینی یا جدید؟

خاک تو سرش عقده ای عزیزم چند سالته؟؟ چند درصد به نظرت رتبه دلخواهتو میاری؟؟ نظام قرینی یا جدید؟

دی ماه میشم ۲۷ ساله.

نظام جدید شرکت کردم.

درصدامو حساب کردم خوبه ولی با تخمین رتبه پارسال میده ۴۰۰۰ نمیدونم دیگه امسال چی میشه

خیلی سخت بود امسال .شیمی رو زدم ۴۸

واقعا مسایلش اذیت میکرد