2777
2789
عنوان

راهکار میخام درمورد شوهر

230 بازدید | 17 پست

من چیکار کنم پیگیر شوهرم نباشم گیر بهش ندم بگذارم آزاد باشه های دم به دقیقه زنگ نزنم بهش بیخیالش باشم چیکار کنم زن خوبی براش باشم ازم خسته نشه صبی باهاش حرف میزدم گفت خستم از کارات از بچه بازیات گفت دیونه شدم دیگه بس کن یکم بچسب به خودت😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا راه اشتباه رفته که  همش پیگیرشی ؟

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

اخی دوسش داری دیگه منم دلم میخواد صب تاشب باهاش حرف بزنم شبا نمیزارم بخوابه میگع ولم کن خستم 😅

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

برا خودت ی دلخوشی ایجاد کن که فقط برا خوب کردن حال خودت باشه.... منم ی مدت همین بودم الان صب تا شب خودش پیام میده کار خاصی هم نکردم فقط خودم و مشغول جلوه دادم که دارم خونه رو مرتب می کنم درس می خونم یا اشپزی چیزی

کاملا درست گفته نباید انقد شوهرتو چک کنیو بهش گیر بدی ن ازادش بزار ن انقد بچسب بهش بزا اون بهت زنگ بزنه هر چیزی ی حدی داره عزیزم 

مقصر خودتی اگه ی دوهزاری جلوت ادا تراول در میاره 😑
ی سرگرمی ایجاد کن ی هنری چیزی زبانی یاد بگیری مثلا، هر چی بیشتر بچسبی فک می کنه همش دم دستی خبرتو نم ...

خیلی بدجور کلافه میشم از نبودنش دیشب بیرون بود های زنگ میزدم برو خونه برو خونه دیگ دیونه شده بود