یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من امروز درست کردم! تجربه خوبی نبود...( کلا آشپزی بلد نیستم... این بارم که غذا درست کردم اینقدر حس منفی از بقیه گرفتم که وسطاش ول کردم گفتم مامانم خودش درست کنه😔 ) موقع خوردنم هیچی نفهمیدم چی خوردم☹️✋
من امروز درست کردم! تجربه خوبی نبود...( کلا آشپزی بلد نیستم... این بارم که غذا درست کردم اینقدر حس م ...
عدس رو بپز بعد میکسش کن دو قاشق آرد و دوتا تخم مرغ بشکن داخلش و دو تا قاشق ماست و نمک بعد هم بزن تا مخلوط بشه یک ساعت و نیم بذار تا هم دمای محیط بشه برای پوک شدن کوکو بعد ادویه های ک میخوای رو اضافه کن وسرخش کن
عدس رو بپز بعد میکسش کن دو قاشق آرد و دوتا تخم مرغ بشکن داخلش و دو تا قاشق ماست و نمک بعد هم بزن تا ...
یه دستور توی نت بود مقدار عدس رو زده بود ۵۰۰ گرم... یه عاااالمه عدس شد...تازه من نصف عدسا رو گذاشتم کنار دیروز درست کردم ولی اونقدر که میگفتن خوب نبود دیگه... درکل خاطره مزخرفی شد!!! موندم اون همه کوکو رو چطوری سربه نیست کنم😁🤦🏻♀️