2777
2789
عنوان

کوکو عدس چطوری درست کنم!؟

1716 بازدید | 13 پست

واسه شیش نفر مقدارش چطوری باشه؟؟؟ اونایی که بلدن راهنمایی کنن لطفا⁦☺️⁩⁦♥️⁩

دستور های توی اینترنت مختلفه... یه دستوری که خوب باشه و وا نره بدید اگه بلدید ⁦☺️⁩⁦♥️⁩😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عدسو میجوشونم پخته ک شد میریزم‌تو صافی ابش بره پیاز رنده میکنم و دوتا تخم مرغ و دوقاشق آرد و ادوی ...

واسه شیش نفر از هر کدوم چه مقدار بریزم...( آشپزی بلد نیستم😁🙄 یه جوری بگو که بفهمم)

واسه شیش نفر از هر کدوم چه مقدار بریزم...( آشپزی بلد نیستم😁🙄 یه جوری بگو که بفهمم)

خب من نمیدونم خوراکتون چفده پرخور هستید یا کم خوراک..🙂من برای خودمون هر نفر یه استکان کوچیک

تو میخوای عدس یکم بیشتر بجوشون بعد هرچی عدس موند بزار فریزر...خرابم نمیشه امادس برای دفه بعد اشپزیت

خیلی خوشمزست مال من فقط وا میره گاهی

من امروز درست کردم! تجربه خوبی نبود...( کلا آشپزی بلد نیستم... این بارم که غذا درست کردم اینقدر حس منفی از بقیه گرفتم که وسطاش ول کردم گفتم مامانم خودش درست کنه😔 )  موقع خوردنم هیچی نفهمیدم چی خوردم⁦☹️⁩✋

من امروز درست کردم! تجربه خوبی نبود...( کلا آشپزی بلد نیستم... این بارم که غذا درست کردم اینقدر حس م ...

عدس رو بپز بعد میکسش کن دو قاشق آرد و دوتا تخم مرغ بشکن داخلش و دو تا قاشق ماست و نمک بعد هم بزن تا مخلوط بشه یک ساعت و نیم بذار تا هم دمای محیط بشه برای پوک شدن کوکو بعد ادویه های ک میخوای رو اضافه کن وسرخش کن

عدس رو بپز بعد میکسش کن دو قاشق آرد و دوتا تخم مرغ بشکن داخلش و دو تا قاشق ماست و نمک بعد هم بزن تا ...

یه دستور توی نت بود مقدار عدس رو زده بود ۵۰۰ گرم... یه عاااالمه عدس شد...تازه من نصف عدسا رو گذاشتم کنار دیروز درست کردم ولی اونقدر که میگفتن خوب نبود دیگه... درکل خاطره مزخرفی شد!!! موندم اون همه کوکو رو چطوری سربه نیست کنم😁⁦🤦🏻‍♀️⁩

یه دستور توی نت بود مقدار عدس رو زده بود ۵۰۰ گرم... یه عاااالمه عدس شد...تازه من نصف عدسا رو گذاشتم ...

من چون رژیم گرفتم جدیا یکی از غذاهام کوکو عدس بود دستور پختش این نوشته بود پختم خوب شد

عدس رو بپز بعد میکسش کن دو قاشق آرد و دوتا تخم مرغ بشکن داخلش و دو تا قاشق ماست و نمک بعد هم بزن تا ...

یه چیز جالب درمورد اسم کاربریت بگم🙄😁 توی شهر ما به لهجه سبزواری به آلو سیاه میگن الی سیاه 😅😅⁦🤦🏻‍♀️⁩ هی اسمتو میبینم یاد آلوسیاه میفتم😅😅