یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من یبار با شوهرم دعوام شد بعد تلویزیون ی برنامرو نشون میداد ک زنه وقتی شوهرش وارد شد کت شو گرفت بهش خسته نباشید گفت
بعد یهو شوهرم رو کرد به تلویزیون گفت ههه دلتون خوشه هااا
اینجا احترام گذاشتن بلد نیستن
دلم میخاستم اون لحظه تلویزیونو بشکونم
مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳 بد جورمحتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
قلب،لانه ی گنجشک نیست که بهار ساخته شود ودر پاییز باد آن را باخودش ببرد...قلب،مهمان خانه نیست که آدم ها بیایند،دوسه ساعت یا دوسه روز توی آن بمانند و بعد بروند...
بحث رو نمیدونم ولی چند وقت پیش با پدرم حرف معاحرت به ترکیه بود همون لحظه ایران این ترنشنال یه برنامه داشت راجع به اینکه دخترایی که از ایران میرن ترکیه اگه کار گیرشون نیاد تن فروشی میکنند!!!!
من
بابام
همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید