2777
2789
عنوان

کرونا تورو خدا بیاید

135 بازدید | 17 پست

بچه ها همسایه طبقه بالای ما کرونا گرفته بعد تو اتاقای ما داکت داره هم ما هم بالایی ها و پنجره دارن پنجره اونا بازه و طرف یک سره سرفه میکنه بنده خدا.خدا شفاش بده.حالا سوال من اینه امکانش هست از پنجره ما نفوذ کنه تو اتاق.پنجره امون ریلیه تا حالا هیچوقتم بازش نکردیم.چه شماره ای بود زنگ میزدیم سوال میکردیم مسایل کرونارو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرکی اطلاعات داره راهنماییم کنه

اگه پله دارید مرتب ضد عفونی کن اگر آسانسور که بازم داخلش رو ضدعفونی کن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ن عزیزم نگران نباش اصن.من با بیمار کرونایی در ارتباط بودم ولی نمیدونستم کرونا داره.نگرفتیم ازشون خدا رو شکر.شما فقط دستاتونو خوب بشورین و ضد عفونی کنید.از طریق هوا منتقل نمیشه

ن عزیزم نگران نباش اصن.من با بیمار کرونایی در ارتباط بودم ولی نمیدونستم کرونا داره.نگرفتیم ازشون خدا ...

ممنون عزیزم گفتم یهو اون سرفه میکنه از پنجره اش میاد پایین تو اتاق ما نیاد خدای نکرده .حیاط که میدونم چون ازاده هواش خطری نداره اما ایشون تو اتاق هستن و اتاقای ماهم پشته ففط پنجره داره مثل نورگیر

ن عزیزم نگران نباش اصن.من با بیمار کرونایی در ارتباط بودم ولی نمیدونستم کرونا داره.نگرفتیم ازشون خدا ...

خب خداروشکر ایشونم چند تا بچه داره و همسرش هنوز علایمی ندارن خداروشکر انشاالله هیچکس ازش نگرفته باشه 

پله داریم کلا دو واحدیم اونا بالان.اصلا نمیرم بیرون میترسم 

نترس...ترس و استرس کلا ایمنی رو تضعیف میکنه

من خودم کرونا گرفتم با همسرو پسرم همخونه بودم اما تو اتاق خواب قرنطینه کردم خودمو ....تازه آشپزی هم باخودم بود اما خوشبختانه اونا مبتلا نشدن ...البته مرتب ماسک داشتم 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ممنون عزیزم گفتم یهو اون سرفه میکنه از پنجره اش میاد پایین تو اتاق ما نیاد خدای نکرده .حیاط که میدون ...

ن بابا عطسه کنه همون اطراف خودش الوده میشه تازه مطمئن باش اونم ب خاطر خانوادش هم ک شده تو خونه ماسک میزنه

خب خداروشکر ایشونم چند تا بچه داره و همسرش هنوز علایمی ندارن خداروشکر انشاالله هیچکس ازش نگرفته باشه ...

عزیزم ایشون وقتی خودش با خانوادش زندگی میکنه

حتما ماسک میزنه و نکات ایمنی رعایت می کنه

کسی ک ماسک بزنه درصد سرایت ویروس به اطرافیانش کمه

حالا ک شما یه خونه نیستین

و خدا هست ....
نترس...ترس و استرس کلا ایمنی رو تضعیف میکنه من خودم کرونا گرفتم با همسرو پسرم همخونه بودم اما تو ات ...

پسرتون چند سالشه.باهاش زیاد قبلش ارتباط نزدیک داشتین؟مثلا بوسو بغلش کرده بودین؟

عزیزم ایشون وقتی خودش با خانوادش زندگی میکنه حتما ماسک میزنه و نکات ایمنی رعایت می کنه کسی ک ماسک ...

اره نمیدونم ماسک میزنه یا نه چون تو اتاق خودش قرنطینه اس حالا میپرسم چون باهاشون در ارتباطم طفلی دخترش کارارو میکنه گناه داره