2777
2789

بچه قضیرو تو تاپیک قبلیم توضیح دادم...بعدش من شروع کردم ب جیغو داد گفتم اصلا نمیذارم همونجا جلو شوهرم زنگ زدم ب املاکی ک دوست شوهرمم هست گفتم اقا محمد بنظرتون میشه ی ماه دیگ خونمونو با همین قیمت دوباره بخریم؟اونم گفت خانوم اصلاااا نمیشه این چ حرفیه میزنی شما...بعدم از نقطه ضعف شوهرم ک دوستاشن استفاده کردم گفتم دوستات همه باغ ویلا شاسی بلند دارن تو چی همین خونتم میخای بدی بره ک بدبخت شی؟اونم دیگ کاملا نظرش عوض شد😍 بعدش گفت اخه ب مامانم قول دادم گفتم بپوش بریم خونه مادرت اینا

خلاصه رفتیمو بعد سلام علیک مادر شوهرم انگار نه انگار ک چیزی شده هی قربون صدقه بچم میرف تا اینکه من بحثو کشوندم خونه و اپارتمان...گفتم شنیدم مبخاین اپارتمان بخرین مبارکتون باشه ولی من نمیتونم خودمو با دوتا بچه اواره کنم ک شما خونه دار شی..بعد شوهرم پشتم وایسادو گفت راست میکه مامان از ما کاری برنمیاد🤣

پدرشوهرم گفت حالا کی گفته شما ب خاطر ما خونتونو بفروشین منم گفت مادرجون از حسین اینطور خاستن پدرشوهرمم گفت اون بی فکره شما چرا ب حرفش میکنین🤣🤣🤣خلاصه اینطوری خونمو پس گرفتم موقع رفتن هم زدم رو شونه مادر شوهرم گفتم ما نهایتا بتونیم دو ملیون کمکتون کنیم نه ۱۰۰ ملیون هر موقه ۹۸ ملیون جور کردی دو ملیونم من بهت میدمو اومدیم خونه خودمون😍😍😍😍

واقعا ازتون ممنونم خانوما اگ دیشب شما منو شیر نمیکردین ک برم حقمو پس بگیرم‌من دوباره سکوت میکردمو میذاشتم با اینده منو بچه هام بازی کنن دم همتون گرم💪😘💖

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین کار خوبی کردی .چ مادری ب خدا دوست داره بچه اش اجاره نشین بشه 

فدای شما❤❤❤

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
خدارو شکر تونستیم مشکل یه خانوادرو حل کنیم😅😅

اره واقعا😘💪😁

آفرین😁

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
به خدا الان تو فکرت بودم .کار خوبی کردی .

دیشب تا ساعت ۲ بچه ب بغل در حال زبون ریختن بودم ک بتونم این قضیرو درست کنم 

خدارو شکر تونستم حلش کنم وگرنه بیچاره بودم😥

دیشب تا ساعت ۲ بچه ب بغل در حال زبون ریختن بودم ک بتونم این قضیرو درست کنم  خدارو شکر تونستم ح ...

گاهی تو زندگی ادم باید بچه  و بندازه جلو .مردا زیاد به فکر بچه هاشونن.به فکر ایندشون .من کلا شوهرمو با بچه تحریک میکنم میفرستمش تا حرفاشو بزنه

بنده ها خدا دارن ....
وای چقدر خوشحال شدم احسنت همسرت تا اخر عمر باید قدر این لطف ودرایتی که درحقش داشتی بدونه  خوش ...

قربونت برم❤❤

یک دنیا ممنون🌷😍

عجب مادرشوهری داری خودخواه

خیلی خودخواهه چون همیشه شوهرمم پشت اونو میگرفت

ولی ایندفه خداروشکر شوهرم از من حمایت کردو درست شد👌

قربونت برم❤❤ یک دنیا ممنون🌷😍

خدانکنه😊

انشالله همیشه همینطور بادرایت باشین 😆

همسرتم دیگه حرصای بیخودی بهتون وارد نکنه😓😏

ولی حواست باشه بعدا منت سرش نزاری به روش بیاری کنایه بزنی.... 🌹🌹🌹