2777
2789
عنوان

لطفا بیایین 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهل اینکاره . باراولش نیست 

مال و اموالشو ب نام خودت کن مریتو کامل بگیر بچه هاتم بیار پیش خودت این یارو صلاحیت نداره و بعدطـلـــاق

کـــــــاربـــری ســـــومه حلال نمیکنم. اونایی ک الکی گزارش میزنن و باعث شدن تعلیق شم از نی نی یارهم شاکی ام که هرچی تماس میگیرم و پیام میدم جوابگو نیست 😑
اخه دستم خالیه ، ماشین بزنه بنامم بعد اقدام کنم

خونه نداره که به ماشین راضی شدی

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
ارههههه

سلام عزیزم صبح زیبای اخرین روزای تابستونتون بخیر اولا از کجا میدونید همچین قصدی داره و بعد هم اگه حرمت بینتون بشکنه چطور میخوای بعدسش به زندگیت ادامه بدی .نمیدونم مشکلت چی بوده ولی نباید قهر میکردی میرفتی .الان مشکل قبلی که حل نشده یه مشکل جدیدترم داره اضافه میشه . و کنمترل امورات زندگیت از دستت خارج شده .اگه یه موقع ببینیش با کمسی هست و مچش رو بگیری .میتونی بعدا دوباره باهاش ادامه زندگی بدی؟ اون موقع روش بلاز میشه و کاراش رو علنی میکنه .مگر اینکه شرایط جدایی رو بسنجی و از هر لحاظ برات زندگی بعد طلاق راحت تر باشه پشتوانه مالی خونه کار داشته باشی و از پس نگهداری بچه ها بربیای .ولی اگه قراره سازش کنی و ادامه ززندگی بدی .بدون اینکه به روش بیای میدونی قراره کسی رئو بیاره خونه خبر بده من تو راهم مثلا تا یه ساعت دیگه خونه ام .سعی کن اینقدر محبت کنی بهش تا اگه راه اشتباهخی هم تا حالا رفته و میره کم کم بذاره کنار و دلگرم زندگی بشه . یه مشاور خوب هم برو خیلی کمکت میکنه.موفق باشی عزیزدلم مراقب خودت باش

سلام عزیزم صبح زیبای اخرین روزای تابستونتون بخیر اولا از کجا میدونید همچین قصدی داره و بعد هم اگه حر ...

سابقه خیانت داره من هیچوقت نخواستم مچشو بگیرم هدفم طلاقه اما میخوام ماشینشو بنامم بزنه 

خب وقت مچ گیری تنها نرو...یا با ۲ تا مرد که شهادت بدن بعدا...یا پلیس

درسته ولی با خودت فکر کن مچشو بگیری راحت تر ماشین رو به نامت میکنه یا وقتی هنوز مچ نگرفته راضی شده به نامت کنه دیگه لازم به مچ گیری نیست .چون اگه ابروش رو جلو دیگران ببری و بفهمه هدفت طلاقه .هیچ چی دیگه به اسمت نمیکنه .باز خودت بهتر اخلاقش رو میشناسی ببین کدوم بهتره

خونه نداره فقط ماشین داره اونم بخاطر زن بازی هاش داره

الهی خیر نبینه به روش نیار زنگ بزن بگو دارم میام بعد اینکه ماشین رو به نامت زد براش فرصت فراهم کن تا زن بیار بعد با دو تا مرد شوهر خاله آن یا برادرت برو رسواش کن فیلم هم بگیر هم مهریه اتو بگیر هم بچه هارو

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده