2777
2789
عنوان

تعبیرخواب توروخدا هرکی باده بیاد

433 بازدید | 6 پست

بچه هاخواب دیدم چمدان نامزدیموکه پرازلباس هامه گم کردن فقط دستش مونده یکی ا فامیلامون ی چمدان دیگه واسم خریدک خالی بودگفت این ب جااون ولی من همش ناراحت بودم وچمدان خودمومیخاستم توروخدا هرکی بلده تعبیرشو بگه 

راسته میگن گم شدن وسایل نامزدی بده؟ البته این خواب بودولی خیلی نگرانم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تعبیرخواب براساس روحیات فرق میکنه. شاید چیز دیگه ای باشه یا اصلا معنی خاصی نداشته باشه . کلا بد به دلت راه نده 

خواب رو هرطور که واسه خودت تعبیر کنی همون میشه پس تعبیرای خوب کن

صدقه هم فراموش نشه  

چمدون پرلباس یعنی گذشتت وکارایی که انجام دادی حالاچه موفق چه ناموفق واون چمدون خالی یعنی آرزوهاو..که برای آینده داری،

ممکنه اونیکه چمدون خالی بهت داده پیشنهاد ی سفربده بهتون،وچمدون پری که لباساش گم شده یعنی واسه اون سفرآمادگی نداری ودست وپاتو گم میکنی

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯