2777
2789
عنوان

بچه ها من بیبی چک زدم حامله نبودم ولی خو چرا پریود نمیشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 27 پست

من ماه قبل همین جور شدم اصلا تستم زدم یه هفته چیزی نبود 

اینو تجربه خود مه با دوبار خوردن پریودم اومد از عطاری تخم شوید و زیره سبز رو بگیر آسیاب کن جوش بده از یه دستمال رد کن بریز تو یه بطری هر چن ساعت بخور من که دوبار خوردم پریود شدم 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه یک شنبه. دکتر 38 هفته و سه روز وقت داده اگه خدا بخاد. یعنی چهار روز دیگه 

اخی عزیزم 

میشه موقع زایمانت اگ یادت موند منم دعا کنی 

دعا کن خدا بهم یه پسر بده دوتا دختر دارم ازت ممنونم گلم 

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
بخدا حتتتما برات دعا میکنم چشم یادم نمیره خیالت راحت به امید خدا

ممنونم از لطفت عزیزم انشاالله خدا بچتو برات حفظ کنه

اسمم خدیجس برام دعا کن خدا محمد مهدی مو بهم بده زود زود

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
ممنونم از لطفت عزیزم انشاالله خدا بچتو برات حفظ کنه اسمم خدیجس برام دعا کن خدا محمد مهدی مو بهم بده ...

به امید خدا حتما میده.اگه قابل باشم لحظه زایمان دعا یادم نمیره دوست عزیزم 

به امید خدا حتما میده.اگه قابل باشم لحظه زایمان دعا یادم نمیره دوست عزیزم 

ممنونم ازت الهی ک خدا واست هزار برابرشو برکت کنه ت زندگیتو باپسرتو شوهرت خوشبخت باشین😍

آخرین قرصی که خوردی کی بوده؟

جمعه

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞