2777
2789

چند روز از موقع پریودی باید بگذره که تست درست باشه؟ من تازه عروسم قرص هم نامرتب خوردم ولی خب امروز شیش روزه که نخوردم 😓

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میخوای بدونی چرا پریودت دیر شده،  این مقاله رو بخون  

مرسی

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

عزیزم منم پریود نشده بودم هفته اول تست کردم منفی بود اما هفته دوم باز چک کردم مثبت بود سرگیجه داشتم 

اما خواهرانه قرصت رو سر وقت بخور حتی ساعتش هم همون ساعتی باشه ک دیشب خوردی

قرص چیزی نیست که شما نامرتب بخوری که! همه چی رو بهم میریزه این کار طبیعیه سر موعدت پریود نشی ...

⁦☹️⁩ یعنی چقد طول می‌کشه پریود شم؟😰 

عزیزم منم پریود نشده بودم هفته اول تست کردم منفی بود اما هفته دوم باز چک کردم مثبت بود سرگیجه داشتم& ...

وای من انقد استرس دارم اصلا هیچ علائم حاملگی ندارم فقط پریود نشدم

منم 7 روز بعد از تاخیر ازمایش و بی بی چک م منفی بود. ده روز بعدش باز چون پریودم نیومد رفتم از دادم و ...

معذرت میخام خانم من بیبی زدم تا 5 دقیقه یه هاله خیلی کمرنگ افتاد ولی تو 10 دقیقه پررنگ شد میتونین تشخبص بدین مثبته یا نه؟

منم مث شما بودم رفتم دکتر امپول زدم روز هجدهم اومد این تاخیرا طبیعیه

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️