2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزززییزم....اگه من حامله باشم....هفته اول بارداریمه

نه....میشه هفته 4 بارداری...از آخرین روز پریودی شروع میشه شمردنش....در واقع هفته اول بارداری یعنی که تو پریودی...هفته دوم یعنی تخمک گذاری....هفته سوم یعنی لقاح و این چیزا و هفته چهارم تازه بارداری و جنین تو رحمت جای میگیره

خدایا عاشقتم...

نزدیک به دوساله در انتظارم .. این انتظارم تمومی نداره . 20 ماهه نزدیک پری که میشه دل تو دلم نیست حالم اصلا مساعد نیست . هر ماه کلی علائم دارم اما پری میاد . سیکلای من بین 26 تا 30 روزه . این ماه روز 18 تا 20 سیکلم حالت پریودی شدید و لک بینی داشتم . اولش لک قهوه ای بود بعد شب 19 سیکل دل درد و کمر درد پریودی داشتم شدید که ببخشید یک قطره خون صورتی توی ترشحاتم بود .. امروز هم 24 سیکلمه 😑

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
من از روز نزدیکی حساب کردم...

اون اشتباهه....همه که اینجوری میگن....بعد ها که ان شاءالله بری سونوگرافی اون موقع دقیقشو اون بهت میگه...من حتی الانم لا آخرین پریود حساب میکنم میشه 10 هفته اینا....ولی سونو میگه 8/5 هفته

خدایا عاشقتم...
اون اشتباهه....همه که اینجوری میگن....بعد ها که ان شاءالله بری سونوگرافی اون موقع دقیقشو اون بهت میگ ...

البته اگه باردار باشم باید کلا گوشی رو بذارم کنار....چون اشعه موبایل برای جنین ضررداره

وایی ....چطوری هیجان نداری؟بچه چندمته مگه

اول

خب زمانی میاد که امتحانای میانترمم شروع میشه و من میمونم با گریه های بچه و شب امتحان😑اصلا نمیخام تصور کنم این وضعیت و

خوش اومدی آوای مامان😘😍
دکتر نگفته علتش رو عزیزم؟اضافه وزن نداری؟

وزنم خیلی نرماله

164 قد و 64 وزنمه

علت کم تحرکی اسپرمه

رفتیم مرکز ابن سینا تهران بعد از کلی آز گفتن فقط آی وی اف .. اگه این ماه باردار نشم باید سیکل بعد قرص جلوگیری بخورم و دارو مصرف کنم کنه سیکل بعدش برم واسه آی وی اف و پانجر 😢

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤