2777
2789
عنوان

این داستان من و مادر شوهر

838 بازدید | 36 پست

سلام بچهها من مادر شوهرم میخواست بره تهران از اول که از ما پنهان کرد. بعدم با شوهرم دعوا کرد خلاصه رفت تهرون و ما فهمیدیم از ی طریقی 

زن به این بزرگی پا شده رفته خونه خاله شوهرم کاپشن دست دو دختر خاله رو اورده واسه من میگه اره شستمش اینجاش پاره شده. تازه مارکش کندم 

ببنید من خودم پارسال اینو تنش دیدم هیچ جورم زیر بار نمیره حرصم گرفته میگه الان مارکش کندنم 

مگه من کهنه پوش دیگرانم 

الان میخوام زنگ بزنم یکی از دختر خاله هاش بگم عکس چند سال پیش که ماهم رفتیم تهران دختره با این کاپشن  بوده بغرسته برام 

چی بگم و چه جوری بگم 

اصلا چکار کنم خیلی اعصابم خورده😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام به شوهرم ثابت کنم  بخدا باور نمیکنه  قشنگ معلومه همونه و معلومه دسته دومه

ثابتم کنی اون بازم زیر بار نمیره

خودش میفهمه اما غرورش نمیزاره

پس زیاد تلاش نکن

اورد یه تشکر خشک و خالی کن

و بعدشم بندازش دور

اون بیچاره شاید خاسته محبت کنه بهت. اما راهشو بلد نبوده. گناه داره ضایعش کنی

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11
چرا اینقدر. سختش میکنی بگیر چند وقت که گذشت بده بره  منم دو رو وریام از این هنر نمایی ها میکن ...

میخوام به شوهرم ثابت بشه من دروغ نگفتم 

باور نمیکنه هر بدی در حق من میشه رو باور نمیکنه 

مادرشوهرم 1000تا فحش میده به شوهرم میگم میگه ن نگفته منظور نداشته توجیح میکنه 

من کنار همین دختر با همین کاپشن عکس دارم

البته گوشیم عوض کردم اما مطمنم اون دختر خاله عکسا رو نگه داشته

اون بیچاره شاید خاسته محبت کنه بهت. اما راهشو بلد نبوده. گناه داره ضایعش کنی

بیچاره یه محبتایی ب من میکنه من لانتی ناسپاسم ارزو همه چی رو دل من گذاشته تو همه چی دخالت. همه جا هست. زیر گوش پسرش حرف. اموزش 

اخرش من که کاری نکردم 

ارزو ی دور دوتایی تو دلم گذاشته. ی خرید 

بیچاره یه محبتایی ب من میکنه من لانتی ناسپاسم ارزو همه چی رو دل من گذاشته تو همه چی دخالت. همه جا هس ...

چقد پسر ندیده س این مادرشوهرت😁😁😁

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11
ثابتم کنی اون بازم زیر بار نمیره خودش میفهمه اما غرورش نمیزاره پس زیاد تلاش نکن اورد یه تشکر خشک ...

غرور من میذاره من خانواده فقیری نبودم ولی با یه ادم فقیر ازدواج کردم. پدرمم گفت یا این یا ما 

منم انتخابم کردم حالا روم نمیشه برم پول بگیرم ازش بگم غلط کردم گ... خوردم 

شوهرم ماهه ولی خانوادش مث یه گدا. مث ی نجس برخورد دارن باهم درصورتی بابا من با فقط یک از حساب بانکی هاش کل خاندان مادر شوهر و پدر شوهرم میخره 

من دارم خیلی خاری تحمل میکنم 😭😭😭😭

دیگه بردیم

چقد پسر ندیده س این مادرشوهرت😁😁😁

هرکول بزرگ کرده که فقط دست ب سینه جلو خانم نوکری کنن

میره خاله زنک بازی میکنه سر به سر جاریهاش میذاره بعد میگه به پسرام میگم بیاد پسرتو بزنه به من اینجوری میگی. تازه زن دوم هستش

یه جوری پسرا بار اورده دشمن خونی پدره. پدره جرات نداره به لون زن و بچههاش سر بزنه یا به مادره بگه بالا چشمت ابرو 

هرکول بزرگ کرده که فقط دست ب سینه جلو خانم نوکری کنن میره خاله زنک بازی میکنه سر به سر جاریهاش میذا ...

عجب زن جادو جمبلی هس

میخوام به شوهرم ثابت بشه من دروغ نگفتم  باور نمیکنه هر بدی در حق من میشه رو باور نمیکنه  ...

زنگ بزن به دختر خالش بگو گوشیمو عوض کردم عکس‌ هام پاک شدن عکسای پارسال که تهران بودیمو داری برام بفرستی؟می خوام بریزم رو لب تاب

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

غرور من میذاره من خانواده فقیری نبودم ولی با یه ادم فقیر ازدواج کردم. پدرمم گفت یا این یا ما  ...

بهت حسودی میکنن فک میکنه اینحوری کوچیکت میکنه

اما تو نباید ارخودت ضعف نشون بدی و تا ب هدفش برسه

باید قوی ترازینا باشی باید بخودت و دیگران ثابت کنی هیچکس هیچ چیز نمیتونه از ارزشای تو کم کنه ...

منم خیلی برام پیش اومده هرکاری کردم شوهرم بفهمه خب خانوادشن چکارکنه بره بزنه اونارو

زندگیتو مث من تلخ نکن.تنفر میاد تو قلبت.ازشوهرت سردمیشی و....

زندگیتو حفظ کن اما فقط یه ممنون بگو و تمام

بعدشم یجوری سر به نیستش کن انگار نبوده

همینک نپوشی کافیه براشون