2777
2789

من یه دختر خاله دارم خیلی غدو خوشکله و عراق ازدواج کرده دوسه ماه پیش تو یه گروه بودیم انقد به ماایرانیا توهین کردمنم هی جوابشو دادم و کم نیاوردم اخرشم بلاکش کردم رفته بود کلی ازمن پیش خاله گلایه کرده بود و بد گفته بود،گذشت تاالان،بیدار شدم به بچه هام شیر بدم میبینم یه پیام که چی بگم یه رمان نوشته کلی به من و شوهرم و حتی بابای مرحومم توهین کرده،حالم خیلی بده دارم میمیرم بنظرتون چیکار کنم؟چی بهش بگم اگ فوش بدم حداقل چنتا فش ابدار بهم بگید😔😔

زیبــــاتـرین ملودے جهـــــان،ریتــــمِ تڪرارــــےِضــــــربان قلبــــِ شوهــــرمه    بـــــــرای خوشبختیـــــــم 👈همســــــــرم ڪافیستـــــــ😌😊

چه وطن فروشه

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه وطن فروشه

از حد گذشته احمقه بیشعور

زیبــــاتـرین ملودے جهـــــان،ریتــــمِ تڪرارــــےِضــــــربان قلبــــِ شوهــــرمه    بـــــــرای خوشبختیـــــــم 👈همســــــــرم ڪافیستـــــــ😌😊
سکوت کن

قلبم داره از دهنم میاد بیرون همه چی به کنار پدرم 😔😔😔😔

ولش کن این ادمای گو خور رو برینی بهشون خوشحال میشن تغدیه اشون جور میشه

وای من نمیتونم تحمل کنم دارم میمیرم

وقتی بهش توجه میکنی و جواب میدی یعنی اینکه برات کاراش مهمه بیخیال باش اصلا جوابش نده جواب ابلهان خاموشیست چرا حرص میخوری اون خودش به احتمال زیاد مشکلات زیادی داره اینجوری داره خودش تخلیه میکنه تو با کم محلی بیشتر عذابش میدی

حالا چرا گفتی خ‌شگله!!! برین بهش وطن فروش بدبختو

چون دلیل فخر فروشیش ازاونجا شروع میشه

وقتی بهش توجه میکنی و جواب میدی یعنی اینکه برات کاراش مهمه بیخیال باش اصلا جوابش نده جواب ابلهان خام ...

وای هیچ کس تاحالا انقد به من توهین نکرده بود دارم دیونه میشم

جواب نده منم یه مادرشوهر دارم همینجوریه رمان تایپ میکنه موقع توهین کردنش نه من و نه خونوادم اصن جو ...

منم همین کارو کردم جواب ندادم