دخترپاییز_۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 314 عنوان کسی درمورد پماد رکتول چیزی میدونه سوال دارم خواهشا جواب بدید 582 بازدید | 16 پست بچه ها من دارم از پماد رکتول استفاده میکنم کسی بوده خوب شده باشه؟و اینکه تا چ مدت استفاده بشه خوبه؟برای هموروئید خیلی اذیت میشم😭 💫فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا💫در تاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍من توی کارم موفق میشمو اون کسی هم که میخوام برمیگرده😍 1399/06/26 | 04:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38875 فکرکنم شیافش بهتر باشهاز آب گرم هم زیاد استفاده کن فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
sssatefeh عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 10505 استفاده کردم اره خوبه یه مدت نتیجه بخشه بعدش دوباره احتمال بازگشت هست اگر رعایت نکنی یا یوبست بگیری
دخترپاییز_۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 314 فکرکنم شیافش بهتر باشه از آب گرم هم زیاد استفاده کن تا چ مدت استفاده بشه خوبه؟ 💫فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا💫در تاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍من توی کارم موفق میشمو اون کسی هم که میخوام برمیگرده😍
دخترپاییز_۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 314 استفاده کردم اره خوبه یه مدت نتیجه بخشه بعدش دوباره احتمال بازگشت هست اگر رعایت نکنی یا یوبست بگیری تا چ مدت استفاده کردی؟ 💫فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا💫در تاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍من توی کارم موفق میشمو اون کسی هم که میخوام برمیگرده😍
دخترپاییز_۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 314 در کنارش فک کنم پماد ام جی بود اونم مصرف میکردم الان خوب شدی و بازگشت نداشت؟ 💫فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا💫در تاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍من توی کارم موفق میشمو اون کسی هم که میخوام برمیگرده😍
دخترپاییز_۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 314 چرا متاسفانه بازگشت پذیره مرسی عزیزمنمیدونم چیکار کنماز عمل همواقعا میترسم😞 💫فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا💫در تاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍من توی کارم موفق میشمو اون کسی هم که میخوام برمیگرده😍
sssatefeh عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 10505 مرسی عزیزمنمیدونم چیکار کنماز عمل همواقعا میترسم😞 عملش هم برگشت داره دوستم سه بار عمل کرده!ولیاین پماد تا حد زیادی خوبن حداقل تا دو سماه راحتی بزن
دخترپاییز_۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 314 عملش هم برگشت داره دوستم سه بار عمل کرده!ولیاین پماد تا حد زیادی خوبن حداقل تا دو سماه راحتی بزن وای خب ادم چیکار کنه چقد بده 😓اره فعلا که استفاده میکنم خداکنه جواب بده 💫فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا💫در تاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍من توی کارم موفق میشمو اون کسی هم که میخوام برمیگرده😍
sssatefeh عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 10505 وای خب ادم چیکار کنه چقد بده 😓اره فعلا که استفاده میکنم خداکنه جواب بده جواب میده فقط طولانی مدت نشین و شربت روان کننده بخور مدفوعت سفت نشه
دخترپاییز_۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 314 جواب میده فقط طولانی مدت نشین و شربت روان کننده بخور مدفوعت سفت نشه مرسی عزیزم خداکنه خوب بشم خیلی اذیت میشم❤ 💫فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا💫در تاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍من توی کارم موفق میشمو اون کسی هم که میخوام برمیگرده😍