۳ سال شده واقعا خسته شدم...شوهرم ضعیفه تازه میخوایم بریم دکتر براش..کدومتون شوهرتون مشکل داشت و رفع شد؟البته خودمم بخاطر وزنم تنبلی تخمدان خفیف گرفتم که دارم وزنمو کم میکنم...
عزیزم منم شده 4سال تنبلی شدید دارم الآن تازه شروع کردم واسه ivf تا ببینیم خدا چی میخواد
خدایاا... من دلم قرصه، کسی غیر از تو با من نیست، خیالت از زمین راحت حتی روز روشن نیست، کسی اینجا نمیبینه که دنیا زیر چشماته، یه عمره یادمون رفته زمین دار مکافاته، فراموشم شده گاهی که این پایین چه ها کردم، که روزی باید از اینجا به پیش تو برگردم، وقت برگشتن یکم با من مدارا کن، شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حتما تخمدانتو بادکش گرم انجام بده و با روغن گل سرخ زیر شکمو ماساژ بده. وزنتو کم کن. بعد ذکر استغفار زیاد بگو. و یه ایه ایی هست از سوره رعد فک کنم مال شیخ بهایی بنویس همراهت داشته باش
کلا دوسال اول و که نمیومد کارشم زیاد بود وقت نداشت..بعد فکرشو نمیکردیم الان یه ساله متوجه شدیم بخاطر کرونا یکم تنبلی کرد باز نیومد ...الان جدی قراره پیگیر شیم