2777
2789
عنوان

و من همچنان ناامید برای بچه دار شدن

447 بازدید | 26 پست

۳ سال شده واقعا خسته شدم...شوهرم ضعیفه تازه میخوایم بریم دکتر براش..کدومتون شوهرتون مشکل داشت و رفع شد؟البته خودمم بخاطر وزنم تنبلی تخمدان خفیف گرفتم که دارم وزنمو کم میکنم...

عزیزم منم شده 4سال تنبلی شدید دارم الآن تازه شروع کردم واسه ivf تا ببینیم خدا چی میخواد

خدایاا... من دلم قرصه، کسی غیر از تو با من نیست، خیالت از زمین راحت حتی روز روشن نیست، کسی اینجا نمیبینه که دنیا زیر چشماته، یه عمره یادمون رفته زمین دار مکافاته، فراموشم شده گاهی که این پایین چه ها کردم، که روزی باید از اینجا به پیش تو برگردم، وقت برگشتن یکم با من مدارا کن، شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دارو نخوردی؟

۳ دوره دارو داد تاثیری نداشت گفت وزنتو بیار پایین..۳ ماهه ۱۲ کیلو کم کردم.ولی شوهرم بیشتر ضعیفه..گفت تا شوهرت درمان نشه دارو دادن به تو بی فایدس

عزیزم مشکلش چیه ؟ 

من شوهرم تحرک و مورفولوژی مشکل داشت در حد خیلی ضعیف بود 

۳ ماهه داره فرتیل اید و عرق کاسنی و خارخاسک و عسل و سیاهدونه میخوره شکر خدا نرمال شده آزش 

خودت ورزش کن و شوهرت و تقویت کن   واز همه مهمت هیچ وقت ناامید نباش من مشکلم خیلی از تو بدتره ولی حتی نشده یه ماهم ناامید باشم  از خدا بخاه که بهت بده 🙏

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏
۳ دوره دارو داد تاثیری نداشت گفت وزنتو بیار پایین..۳ ماهه ۱۲ کیلو کم کردم.ولی شوهرم بیشتر ضعیفه..گفت ...

ماشالله چه طورى كم كردى ؟

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕
بله من فندوقم الان یک سالشه  ببین عزیزدلم هیچ وقت ناامید نشو  دقیقا یه جایی معجزه شو می ...

خدا فندقتو نگه داره واست سلامت باشین..ولی سخته واقعا خیلی خسته شدم

تو سه سال تازهدکتوجه شدین شوهرت ضعیفه

کلا دوسال اول و که نمیومد کارشم زیاد بود وقت نداشت..بعد فکرشو نمیکردیم الان یه ساله متوجه شدیم بخاطر کرونا یکم تنبلی کرد باز نیومد ...الان جدی قراره پیگیر شیم