2777
2789
عنوان

دادگاه

117 بازدید | 9 پست

بچه ها برای یکی از آشناهامون میپرسم این سوالو 

یه خانمی چون شوهرش دست بزن داشته ازش شکایت کرده انداختش زندان چند میلیونم دیه بریدن، بعدش دوباره رفته رضایت داده شوهرش با تعهد اومده بیرون

الان دوباره میخواد طلاق بگیره، مرده حکم عدم تمکین گرفته خونه و ماشینشم به نام یکی دیگه زده 

میتونه مهریه شو بگیره؟

شاید خسته ای یا دلت گرفته، شایدم مشکلات زیاد شدن، ولی اگه سالمی خیلی خوشبختی، مراقب خوشبختید باش❤برای منم یه صلوات بفرست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه که در هر صورت تعلق میگیره،اما چون انتقال داده داراییهاشو براش قسط بندی میکنن

نه این میخواد حتما خونه و ماشین بگیره ازش 

تاریخ انتقال دارایی ها بعد از احضاریه دادگاهه فکر کنم 

بازم قسط بندی میکنن؟

شاید خسته ای یا دلت گرفته، شایدم مشکلات زیاد شدن، ولی اگه سالمی خیلی خوشبختی، مراقب خوشبختید باش❤برای منم یه صلوات بفرست 
حکم گرقته یا شکایت عدم تمکین؟ ایشونم بره بگه امنیت جانی ندارم مدارک قبلی هم ببره

عدم تمکین فکر کنم

نه این میخواد حتما خونه و ماشین بگیره ازش  تاریخ انتقال دارایی ها بعد از احضاریه دادگاهه فکر ک ...

اگه ثابت کنه شاید بتونه،با وکیل مشورت کنه و بگه اگه موفق شدی مثلا این درصد رو بهت میوم اگه انجام ندادم که هیچ

عدم تمکین فکر کنم

خب اگه فقط شکایت بوده و دادگاه حکم نداده ایشون مهر و نفقه رو اجرا بزاره،جواب اظهارنامه رو هم بده که امنیت جانی ندارم.

اما اول از همه سعی کنه درستش کنه،اینکارها و جدایی دردسرهست همش،بره مشاوره ان شاالله درست بشه زندگیش.یکم گذشت کننو دست و دهنشونو  نگه دارن حله