2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اول باید با منشیم هماهنگ کنید، وقت قبلی بگیرید.هزینه مشاوره هم پرداخت کنید😂

شوخی کردم.

بفرمایید😊

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام اول باید با منشیم هماهنگ کنید، وقت قبلی بگیرید.هزینه مشاوره هم پرداخت کنید😂 شوخی کردم. بفرما ...

بانو جان سلام عزیزم 

خوب هستین؟

لایک به امضات عزیزم 🖤🖤🖤

👊بر ابرهه ها سنگ ابابیل ببارد...بر قلب تل آویو که سجیل ببارد👊
بانو جان سلام عزیزم  خوب هستین؟ لایک به امضات عزیزم 🖤🖤🖤

سلام عزیزدلم

الحمدلله به لطف شما خوبم

فدای محبتت خواهر🌷🙏

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام عزیزدلم الحمدلله به لطف شما خوبم فدای محبتت خواهر🌷🙏

انشالله همیشه سلامت باشین...

خوشحال شدم دیدمت 🖤🖤🖤🖤🖤🖤

👊بر ابرهه ها سنگ ابابیل ببارد...بر قلب تل آویو که سجیل ببارد👊
سلام عزیزدلم الحمدلله به لطف شما خوبم فدای محبتت خواهر🌷🙏

بانوی بی نشان ببخشید یه لطفی در حقم میکنی 

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه
انشالله همیشه سلامت باشین... خوشحال شدم دیدمت 🖤🖤🖤🖤🖤🖤

سلامت باشید لطف داری گلم😚

بانوی بی نشان ببخشید یه لطفی در حقم میکنی 

بفرمایید

بفرمایید

معذرت میخوام چند تا تاپیک زدم برا گزارش یکی از تاپیکام با عنوان مادرشوهرش گفته پسرم دختر .. مساله حیثیتی یه و مشکل خواهرمه چون شرایط خاصی توش بیان شده اشنا باشه به راحتی شناسایی میشه ممنون میشم گزارش بزنید براش خدا خیرتون بده 

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه
معذرت میخوام چند تا تاپیک زدم برا گزارش یکی از تاپیکام با عنوان مادرشوهرش گفته پسرم دختر .. مساله حی ...

خواهش میکنم

چشم میزنم

خواهش میکنم چشم میزنم

خدا عاقبت بخیرتون کنه , خوش حال شدم از هم صحبتی بودن خواننده خاموش بدم از صحبت هاتوی با استدلال قوی و منطق دینی تون بدون لجاحت و عناد لذت میبردم خدا خیرتون بده