2777
2789
عنوان

اضافه وزن و بارداری

141 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من خیلی اضافه وزن دارم

هرکاری میکنم لاغر نمیشمممم همونطور رو ۹۷موندم

میترسم اقدام به بارداری کنم😭اخه میگن اونایی که اضافه وزن دارن بارداری سختی دارن و دیگه وزنشون کم نمیشه

تااااا وزنتو کم.نکردی حااامله نشووو من با 93کیلو حامله شدم اینقدددد زجر کشیدم اخرشم زود زایمان کردم بچم ضعیفذبود اخرین روز بارداری 115کیلو شده بودم

💎هیچ چیز از هیچکس بعید نیست💎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما وزنتو کم کن بعد باردار شو هزارتا مشکل ممکنه به وجود بیاره 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
من با وزن ۹۱ باردار شدم  الان اخرای ماه ۸ هستم  شدم حدود ۹۷  ولی اذیت نشدم اصلا تا ...

خودت رعایت میکنی تو غذا اینا اره؟

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
خودت رعایت میکنی تو غذا اینا اره؟

تقریبا سعی میکنم‌چرت و پرت و هله هوله های مضر نخورم 

چیزای مقوی میخورم 

وعده های غذاییمم کامل میخورم 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
تقریبا سعی میکنم‌چرت و پرت و هله هوله های مضر نخورم  چیزای مقوی میخورم  وعده های غذاییمم ...

عزیزم قدت چنده 

ببخشید سوال میکنما 

اخه من با وزن ۹۴ باردار شدم و بچم  نموندش تو ۳ ماهگی ...

حالا حدودا ۶ ماه گذشته 

شدم ۸۸ ولی میترسم اقدام کنم 

از طرفیم میترسم دیر بشه دوراهی سختیه واقعا 

قدمم ۱۶۹ 

عزیزم قدت چنده  ببخشید سوال میکنما  اخه من با وزن ۹۴ باردار شدم و بچم  نموندش تو ۳ ...

من قدم ۱۶۴ 

یعنی دکتر گفت مشکل اضافه وزنتون بوده؟ 

من کلا قند و چربی و فشار و ... نداشتم تو بارداری هم خداروشکر مبتلا نشدم 

اما خب سعی کردم وزنم بالا نره زیاد 

اونایی که از قبل مشکل دارن خصوصا قند باید خیلی مواظب باشن.. 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
من قدم ۱۶۴  یعنی دکتر گفت مشکل اضافه وزنتون بوده؟  من کلا قند و چربی و فشار و ... نداشتم ...

نه دکتر که گفت ۳ ماه که گذشت اقدام کنم اما خودم ترسیدم رژیم گرفتم 

تااااا وزنتو کم.نکردی حااامله نشووو من با 93کیلو حامله شدم اینقدددد زجر کشیدم اخرشم زود زایمان کردم ...

منم خیلی میترسم دکترمم همش میگه با این وزن بارداریت 90درصد خطرناک میشه

موندم چه کنم وزنم کم بشه😭

من با وزن ۸۵ باردار شدم الان که ماه آخرم شدم ۹۴کیلو بچمم وزنش خوبه خودمم مشکلی نداشتم شکر خدا نه ...

عزیزم ان شالله بسلامتی فارغ میشی😍 اخه بازم وضع تو خوبه من با قد 168 و وزن 98 اضافه وزنم خیلی زیادههه