2777
2789
عنوان

کنکور 99بد دادم بعد ک ب بقیه میگم....

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 25 پست

نظام قدیمی یا جدید؟

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنیا به اخر نمیرسه که 

لطفا حال خودتو بد نکن من تحربشو داشتم و نتیجش شد هفت ماه خوردن قرص افسردگی 

اگه میخوای بمونی یا میخوای بری هرکاری که میخوای بکنی باحال خوب 

هیچ چیزی ارزش این حال بدتو نداره 

تو اگه دکتر بشی مهندس بشی هرمقامی که داشته باشی اگه حالت بد باشه مفت نمی ارزه پس اول حالتو خوب کن بعد کلاهتو قاضی کن و ببین چی به صلاحته

اگه هدف خاصی داری یه سال دیگه بمونه و با انگیزه تلاش کن اصولی درس بخون ولی اگه فقط دلت میخواد بری دانشگاه اگه دولتی قبول شدی برو 

خوب باش لطفا

اگ هدفت ی رشته تاپ هست وواقعا سخت کوشی چه اهمیتی داره نظر بقیه--هرکی هرچی گفا بگو به توچه درجا دهنشو ببنده__ایندتو بخاطر حرفای خاله زنگ ودخالتهای بقیه خراب نکن وی فرصت دیگ به خودت بده وتلاشتو بکن___برات ارزوی موفقیت میکنم

وخدایی که به شدت کافیست_______۱۸ تیر ۹۹
عزیزم همیشه کسیکه داره تلاش میکنه یسری آدم مسموم با افکار مسموم هستن ک بخان رایشو بزنن الکی چرا نوام ...

ان‌شاءالله استارتر بتونه من عاقلانه گفتم

میشه یه صلوات بفرستی به آرزوم برسم🥺

بذار یه چی بگم من سه سال پشت کنکور  موندم ک دانشگاه تاپ قبول بشم فردوسی قبول شدم و الان بعد سالها بیکارم هرجا میرم مصاحبه اصلا نمیپرسن کجا درس خوندی؟ نمره هات چطور بود خودتو زیاد عذاب نده.

خودتو ادیت نکن منم چن سال پشت کنکور موندم اخرشم پارسال رفتم دانشگاه . با این که سراسری قبول میشدم رفتم آزاد تا دوباره بتونم کنکور بدم . و کنکور هم دادم ولی به قول شما خیلی سخت بود من همه ی تلاشمو کردم هم تو دانشگاه ممتاز شدم هم ب ای کنکور میخوندم تازه متاهلم بودم کلی کارم داشتم   . امسال اگه نتیحه م مورد دلخواهم نباشه لااقل یه سال عقب نیافتادم .

تا خدا پشتمه ،دنیا تو مشتمه ❤