2777
2789

اسمش چیه؟ 

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈

این دستگاه رو نمیشناسم ولی الکساندرایت کندلا خیییلی خوبه

خدای مهربونم از اعماق وجودم برای لطف بی کرانت سپاسگذارم و میدونم همیشه منو میبینی و صدای من رو میشنوی از اینکه نور امیدم در تمام لحظه های تاریک ناامیدی بودی سپاسگذارم،و از این لحظه تا اخرین لحظه زندگیم تک تک ثانیه های باقی مانده عمرم رو ب قدرت بینهایتت گره میزنم من رو در مسیری قرار بده ک هم تو خشنود باشی و هم من رستگار ،همه چیز من ب دستهای پر مهر تو سپرده شده❤️برای همتون ارزوی اشکی از جنس شوق دارم😘❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از رو دستگاه که نمیشه تشخیص داد اسمشو بگو 

کوترا یا کندلا خوبن

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
منم بخاطر همین کوچولو بودنش شک دارم

آره مال من که میرم خیلی بزرگه 😁😁

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

من شنیدم جنتل پرومکس کندلا واقعا عالیه حتی یکی هم تاپیک زده بود گفته بود با این دستگاه لیزر کردم عالی بود 

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈
میگن کندلا ولی اخه کندلا این شکلی نیس

راسش من کندلا رو ندیدم شکلشو ولی هر جایی میری مطمئن شو کندلاس وحتما 2020 باشه 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
خب میپرسم ازشون جواب درست نمیدن 

واقعا 

رو خوده دستگاه اسمی نزده 

از خوده مراجعه کنند ه هاکه میان بپرس ببین راضین 

به اونا چی گفتن 

اره منم شنیدم خوبه اما از کجا پیدا کنم این دستگاهو

اگه تهران باشی راحت پیدا میکنی ولی پولتو هدر نده دستگاه خوب پیدا کن بعد برو