2777
2789
عنوان

توروخداکمکم کنین حالم خیلی بده

197 بازدید | 16 پست

گلاب به روتون صبح رفتم سرویس دخترکوچولوموکه ۲سالشه گذاشتم پیشه دخترشوهرم که ۷سالشه.اومدم دیدم دسته دخترم یه بسته قرص استفراغم که واسه بارداریم میخورمه.تازه یدونه هم تودهنش بودبقیه هم بازکرده بودکه من خداروشکرسررسیدم قرص داخله کیفم بوده افتاده بودپایین حالامیبینم دخترشوهرم کناروایساده داره به قرص خوردنه ابجیش نگاه میکنه من تواون صحنه فشارم افتادنشستم وفقط گریه کردمدخترشوهرمومیگم چراازش نگرفتی هیچی نمیگه حالاشوهرم ازسرکاراومده نمیدونم چجوری بهش بگم.اخه ۹۰درصدحرفایکه من بهش درمورده دخترش میزنموباورنمیکنه فکرمیکنه دروغ میگم.منم واسه همین هنوزبهش نگفتم ولی حالم خیلی بده خیلی ترسیدم حالامن بایدچیکارکنم دوروزدیگه که میخوام برم بیمارستان زایمان کنم چجوری خیالم راحت باشه.

نی نی یارعزیزم لطفامنوحذف کن..تاپیکاموپاک کن.خواهش میکنم ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم هفت سالشه خیلیا تو این سن اینکارو میکنن ،خونه ای که بچه کوچیک هست ازین اتفاقا زیاد پیش میاد متاسفانه.تنها راه اینه چهار چشمی مراقب بچه ها باشی و وسایل خطرناک و حذف کنی

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ۷ساله که هنوز نمیتونه مدبر باشه و مواظب همه چی باشه‌.شما سعی کن بیشتر مراقب باشی 

برای زایمانت هم انشالله به سلامتی 

بذارش خونه اقوام یکیشون رو

اون یکی هم پیش شوهرت

یااگر ازاقوام نزدیک کسی برای مراقبت پس اززایمانت میاد مراقب اوناهم هست دیگه

وااا همینکه مادر اندرید دگه از بچه ۷ ساله چقدرانتظار دارید واقعا حالا خدا میدونه چقد سر این حرف چجور رفتار کردی باهاش اون بچه ۷ ساله بدبخت نمیتونه نی نی سایت بیاد تاپیک درمورید رفتارات بزنه 🙄😏😒

من ازشوهرم انتظارندارم بزنش فقط میخوام باورکنه دخترش اینجوریه ومواظبه بچه مون وقتی من بیمارستانم بیشترباشه اخه خیلی به دخترش اعتمادداره

بنظرتون چجوری به شوهرم بگم باورکنه

واقعا موضوع مهمی نیست که بخوایید بیانش کنید خداروشکر به موقع رسیدین وخطر رفع شده

توهمه خونه هاکه بچه کوچیک هست این اتفاق ها میفته نمیخواد که همه رو کلی براهمسرت توضیح بدی

شاید چون دختر همسرته یکم زیادی حساسی که حتما همسرت باور کنه یانکنه

من ازشوهرم انتظارندارم بزنش فقط میخوام باورکنه دخترش اینجوریه ومواظبه بچه مون وقتی من بیمارستانم بیش ...

دختر شوهرتون رو بزارید پیش مادرجونش 

بچه خودتونم بدین خواهر یا مادرتون یا همون شوهرتون نگه داره 

...
وااا همینکه مادر اندرید دگه از بچه ۷ ساله چقدرانتظار دارید واقعا حالا خدا میدونه چقد سر این حرف چجور ...

کاش تومیتونستی درک کنی من چی میگم حتماالان یه دخترمظلوم ومهربون ازبچه شوهرمن تصورمیکنی شایدمنم جایه توبودم همین فکرومیکردم ولی این دختربه من درس زندگی میده انقدمخه

دختر شوهرتون رو بزارید پیش مادرجونش  بچه خودتونم بدین خواهر یا مادرتون یا همون شوهرتون نگه دار ...

متاسفانه شوهرم قبول نمیکنه میگه خودم هردوشون ونگه میدارم باهم بازی میکنن هستن