2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527283 بازدید | 68299 پست
چرا میاد که سمیه😐 فقط تا ورزشاشو انجام نده نمیاد💃💃💃  @سمیه1396    

😌👌👌👌👌 به نکته کلفتی اشاره کردی... چون وقتی میام تاپیک، ورزشام‌میمونه... 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام😊ظهرتون پرانرژی🤗🌤

زندگی باید کرد ؛

گاه با یک گل سرخ

گاه با یک دل تنگ

گاه با سوسوی امیدی کم رنگ

زندگی باید کرد ؛

گاه باید خندید ، بر غمی بی پایان

لحظه هایت بی غم ، روزگارت آرام💛🌻🌼

#فروغ_فرخزاد

#خدایا_شکرت 😍

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
 😞😞😞😞😞😞

شوهی کردم سپید جون...

الان مهم سلامتی روحی ات هست که قوی باشی ‌استرسی نداشته باشی تا راحت بتونی پروژه را پیش ببری... فقط سالمخوری را ادامه بده، پر خوری نکنیااا... 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
😌👌👌👌👌 به نکته کلفتی اشاره کردی... چون وقتی میام تاپیک، ورزشام‌میمونه... 

دقیقا مثل من ۲۴ ساعت پلاسم اینجا ورزشامم هیچی 😬

منم باید تجدیدنظر کنم😌

بیا سمیه یه ساعتی باهم ورزش کنیم💃

🌈💜☔️🌸🍂

خدایا ممنونم ازت که یک روز دیگر به من عطا کردی از طلوع تا غروب خورشید بتوانم ثانیه هایم را بسازم و بتوانم دوباره ببخشم و فرصت شروع کردن داشته باشم، خدایا ممنونم که هنوز می توانم لبخند عزیزانم را ببینم، تو مرا بهترین مخلوق آفریدی کمکم کن تا بتوانم راه درست را انتخاب کنم و با یاد تو آرامشم را حفظ کنم و هیچ وقت ناامید نشوم، چون مطمئنم و یقین دارم تو همیشه مراقب و محافظ و نگهدار من هستی...

تو را در قلبم همیشه دارم خدای قشنگم ♥️

حال.خوب#  

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
نه چيكار كردم😢😢😢 ميگم ب ناصر ٣ روز در هفته بياد پيش تو  اصلا ميگم با هم بريد تعطيلات ي چند ...

😂😂😂😂

چون دختر خوبی هستی و دلت صافه .... تو‌هم بیایی، ۳ نفره😆😆😆😆😆 أه

بچه هاااااا🔊🔊🔊🔊🔊🔊📯📯📯

یه چیزی واسه خگخ کشف کردم.

نگید خودم میدونستمااااااااااا

من تازه دومین بارمه دارم خگخ میگیرم😁

زیتووووووووون

زیتون بخورید قشنگ سیر نگه میداره ادمو

تازه میتونید زیتونو با گردوی پودر شده و کمی سیر قاطی کنید بزنید بر بدن.نوش جاااان

@آینازخانوووووووووم  

@violoonist  

@جید  

@zzzzzx  

🌈💜☔️🌸🍂 خدایا ممنونم ازت که یک روز دیگر به من عطا کردی از طلوع تا غروب خورشید بتوانم ثانیه ها ...

😍😍😍😌😌😌😌👌👌👌👌

شوهی کردم سپید جون... الان مهم سلامتی روحی ات هست که قوی باشی ‌استرسی نداشته باشی تا راحت بتونی پرو ...

نه بابا ناراحت نشدم از دست خودم عصبانیم😬

این پروژه تموم بشه نفس راحت میکشم ولی وقت اضافیم کم شده امیرعباس ک ظهر نمیخوابه باهمم ک ورزش میکنیم فقط میپره رو سر و کولم نمیزاره که😡

۱۴ تا مونده..

تا اینجاش که حضوری‌ کلفت داشتم💪😂

نه بابا ناراحت نشدم از دست خودم عصبانیم😬 این پروژه تموم بشه نفس راحت میکشم ولی وقت اضافیم کم شده ا ...

باهاش ورزش کن ، مثلا بگو‌ ادات را در بیاره....

کلفت 😂😂😂😂😂😂 نکشیمووون کلفت😯

اونم با مدل جدید..... چه شود😆😆😆😆😆😆