2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527250 بازدید | 68299 پست
سلام عزیزم آفرین من شدم 70.5نیم کیلو اضاف کردم😭😭😭😭😭ببین من رعایت نمیکنم توروخدا بهم انگیزه بده ...

عزیزممممم

ما میتونیممممممممم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
چیت دی😄😄😄😄😄 منم برسم ب اون روزا اوووف البته فک کنم ی وعده میشه ازاد خورد درسته

یه وعده یا یه روز...

اینکه خورد کنی تو‌کل روز...از هر چی یه کمی بخوری و یا اینکه یه وعده را هرچقدر که دوست داری بخوری! دست خودته... هر چی مرامت😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه وعده یا یه روز... اینکه خورد کنی تو‌کل روز...از هر چی یه کمی بخوری و یا اینکه یه وعده را هرچق ...

ای وایییی من از الان برم برا اون روز رژیممو تنظیم کنم😂😂😂😂😂😂😂

حتما ی وعدش سالاد الویه خواهد بود 😂😂

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

حیف شد دو روزه انقد حرفیدم پستام شده۳۰۱۶😔😔😔ایده الش اینه که با صفحه ی۳۰۰۰تعداد پستام بشه۳۳۳۳ خدا ...

مگه‌میخای تناسب  اندام واسه پستات بگیری  که میگی ایده آلش😂😂😂

من چی بگم پس.... از الان باید روزه سکوت بگیرم😂 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ای وایییی من از الان برم برا اون روز رژیممو تنظیم کنم😂😂😂😂😂😂😂 حتما ی وعدش سالاد الویه خواهد ب ...

😂😂😂😂😂😂

از الان بگم‌من مسولیت روز چیت را قبول نمیکنم...🤣🤣🤣🤣 خودتونید و‌خداتون و شکمتون.... 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂 از الان بگم‌من مسولیت روز چیت را قبول نمیکنم...🤣🤣🤣🤣 خودتونید و‌خداتون و شکمتون. ...

ن دیگه ی چی گفتی  پاش وایسا 😂😂😂😂😂

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

انشاالله شبت بخیر عزیزم

😅😅😅😅

شب بخیر رفتی لالا؟!!

گزارش_راهنما#  

🌸🌸🌸🌸🌸🌸

کالری مجاز ‌مصرفی ۱۰۰۰

کالریسوزی ۷۵۰

🌸به نام خدا🌸

🌸دوشنبه ۱۷  آذر  🌸

• ۱۵ مین پیاده روی ترکیبی🏃‍♀️🚶‍♀️
  • ۱۵ مین رقص💃
  • درازنشست  ۲*۵۰
  • زیر شکمی ۲*۳۰
  • چرخش پا  ۲*۳۰🦵
  • چالش شنای دیوار ۲*۶۰🏊‍♀️
  • چالش چوب  ۲*  ۴ دقیقه 🥢
  • چالش روسی ۲*۵۰
  • چالش شکم🤰
  • طناب ۱۵۰ تا
  • پروانه ۱۰۰🦋
  • چالش تنفس عمیق🗣
  • صبحانه: شیرچای🥛☕️🍯
  • میان وعده: تخم مرغ  اب پز+ سبزیجات🥗🥚
  • میان وعده: اسموتی🥤
  • ناهار: ماکارانی+ سبزیجات🍝🥗
  • میان وعده: میوه🍊
  • شام: ماست+ کشمش🥣
  • ۸ لیوان اب 💦
  • دمنوش زیره🍸
  • چالش وعده سبک⛔️🍚🍞

————————————————-

@sepiiiiiideh    سلام‌گلم... چه خبرا ؟!! پرژه ات چه خبر مهندس 😂

@زیتونپرورده    کجایی الهه دقیقا؟😈😈😈😈😈😈

جان همینجااام😘😘😘😘😘😂😂😂😂

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
الهه بیا میخوام ازت انتقام بگیرم @زیتونپرورده   😂😂😂😂😂😂

انتقام .......تونستی بگیر😂😂😂😂😂😄😄

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
میشه یکی دو هفته  دیگه هم منو به فرزندی قبول کنی بعد برم تثبیت؟😘

باشه گلم مشکلی نیس وزن هدفتو مشخص کن پس.....💋💋💋💋

ن دیگه ی چی گفتی  پاش وایسا 😂😂😂😂😂

چند تا تبصره لازمه که واسه چیت بزاریم که بچه ها پهن نشن روی سفره😂😂😂