اولا منم با خوندن پیام ها مشکل دارم
گرچه مژده گفت اونایی که نخوندین زمینه اش آبیه ولی وقتی دقت کردم دیدم لایک هارو حتی اگه ندیده باشیم خونده حساب میکنه و آدم همش باید فکر کنه کدومارو خونده و کدومارو نخونده
من اینجا هر بار ۱۰ پیام یک صفحه رو چک میکنم و بعد کل صفحه رو پاک میکنم و میرم سراغ صفحه بعد و خیالم جمعه کسی از قلم نیفتاده
دوما یه مشکلی هم که باهاش دارم اینه که مثلا الآن از تو نقل قول کردم ولی پشیمون شدم و نمیخوام بفرستم راحت میتونم نقل قولتو پاکش کنم و فقط پیام خودمو بفرستم
ولی اونجا اتفاقی هم دستت بخوره به نقل قول ، دو بار هم بخوره هر دو بارش میاد و اگه بخوای پاک کنی باید کل پیامت رو پاک کنی
سومی هم اینکه اینجا نقل قول و امضا رو فقط خط اولشو میاره و اگه بخوای ببینی میتونی روش بزنی و بری کاملشو ببینی ، در نتیجه صفحه همیشه تمیز و جاداره ولی اونجا یه نقل قول ۷ خطی بگیری و یه امضای ۵ خطی هم خودت داشته باشی همون اول کار تو پیامت ۱۲ خط اومده. حالا هرچی بنویسی میره روش و این باعث شده یه کم شلوغ پلوغ بشه
خوبیایی که اونجا داره هم اینه که عکس لایکش چند حالت مختلف داره که من عااااشقش شدم
با یه لایک 😍 یا 😘 کل جوابتو میرسونی و دیگه جواب نمیفرستی
دوما چون ظاهرا کم تعداده با گل و شیرینی اومدن دم در و استقبال خیلی گرمی داشتن و این فضای اونجارو دوستانه کرده
سوما مثل اینجا اینهمه تبلیغات رنگ و وارنگ نداره که بره رو اعصابت
فعلا برا من این سه تا در مقابل اون سه تاست
در مورد اینکه اونجا هم تگدونیش یا امکان تعویض امضاش دم به دقیقه خراب میشه یا نه، هنوز چیزی نمیدونم
شماها چطور دیدین اونجارو؟
@بامدادخمار
@سمیه1396