2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527270 بازدید | 68299 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام خوبین من طبق معمول فست نبودم کالریم رو پر کردم یه کمی خیلی کم هم ورزش کردم فقط من اش کلم قمری و ...

آفرین عزیزم

آش کلم قمری؟؟؟؟ خوبه؟ خوشمزه است؟؟؟؟

من شکر خدا فست بودم با ۶۳۰ بستوندم

امروزم مهمون دارم و محض اطمینان از یکشنبه و دوشنبه ام روزی ۲۰۰ تا کنار میذاشتم که اگه امروز کمی بالاتر رفتم عذاب وجدان نگیرم

آخه دیدم هربار که یکی بیشتر میخوره بقیه بهش میگن از فردا و پس فردات کم کن.... واس خاطر همین خودم پیش خود حساب بودم و رفتم پیشواز 😁😁😁😁

@dozhtarebabaei  

@yalda818  

@negin_slh  

@mahdiye_bano  

@بهاربانووو2  

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
الهه اونجا یه تاپیکی رو میخوندم گفته بودن بیاین تاپیک رژیم بزنیم یه اسم مثل بامدادخمار بزاریم بعد بر ...

هنوز بسم الله نگفته کلکارو رو کردن 😂😂😂😂

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉

سایز#  

@آسنات99      

سلام عشق جونم سایزامو بگم ک خیلیم تغییر نداشتم

مهر               آبان              آذر

دورمچ        18                 17                17

دورساعد      27               26                26                  

دور بازو       32               31                 31

دور با.سن     100              98               98

دور سینه      109              107                106

دور کمر          ....              97               96

دور ران         58              55               54

دور ساق         40            38               37

عضو گروه آبی(چالش بامداد خمار عزیز) وزن قبل80، وزن الان 67، وزن هدف 60  بهترین تغییر بعد از بارداری کم کردن وزنهای اضافه س، خیلی ساده گروه بامداد خمار آرزوی منو برآورده کرد. خیلی از تک تک سرگروها و راهنماهای مهربون ممنونم  
من در همش دوشواری دارم🥴😬 شوهرم دیشب میگفت چرا رفتی سایت مادران😂 مگه نی نی سایت رو طلاق دادی😂 گ ...

اولا منم با خوندن پیام ها مشکل دارم

گرچه مژده گفت اونایی که نخوندین زمینه اش آبیه ولی وقتی دقت کردم دیدم لایک هارو حتی اگه ندیده باشیم خونده حساب میکنه و آدم همش باید فکر کنه کدومارو خونده و کدومارو نخونده

من اینجا هر بار ۱۰ پیام یک صفحه رو چک میکنم و بعد کل صفحه رو پاک میکنم و میرم سراغ صفحه بعد و خیالم جمعه کسی از قلم نیفتاده

دوما یه مشکلی هم که باهاش دارم اینه که مثلا الآن از تو نقل قول کردم ولی پشیمون شدم و نمیخوام بفرستم راحت میتونم نقل قولتو  پاکش کنم و فقط پیام خودمو بفرستم

ولی اونجا اتفاقی هم دستت بخوره به نقل قول ، دو بار هم بخوره هر دو بارش میاد و اگه بخوای پاک کنی باید کل پیامت رو پاک کنی

سومی هم اینکه اینجا نقل قول و امضا رو فقط خط اولشو میاره و اگه بخوای ببینی میتونی روش بزنی و بری کاملشو ببینی ، در نتیجه صفحه همیشه تمیز و جاداره ولی اونجا یه نقل قول ۷ خطی بگیری و یه امضای ۵ خطی هم خودت داشته باشی همون اول کار تو پیامت ۱۲ خط اومده. حالا هرچی بنویسی میره روش و این باعث شده یه کم شلوغ پلوغ بشه

خوبیایی که اونجا داره هم اینه که عکس لایکش چند حالت مختلف داره که من عااااشقش شدم

با یه لایک 😍 یا 😘 کل جوابتو میرسونی و دیگه جواب نمیفرستی

دوما چون ظاهرا کم تعداده با گل و شیرینی اومدن دم در و استقبال خیلی گرمی داشتن و این فضای اونجارو دوستانه کرده

سوما مثل اینجا اینهمه تبلیغات رنگ و وارنگ نداره که بره رو اعصابت

فعلا برا من این سه تا در مقابل اون سه تاست

در مورد اینکه اونجا هم تگدونیش یا امکان تعویض امضاش دم به دقیقه خراب میشه یا نه، هنوز چیزی نمیدونم

شماها چطور دیدین اونجارو؟

@بامدادخمار  

@سمیه1396  

سلام عزیزم ممنونم🥰😍 این هفته پریود بودم وزن نکردم ولی آخرین بار ۸۲.۶۰۰ بودم تازه شروع کردم هنوز خ ...

عالیه گلم همین فرمون با اراده برو جلو حتما نتیجشو میبینی💪💪💪

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

عجیبه! پس بچه ها چطوری اومدن؟🤔🤔🤔

شاید مثل من اومدن 😋😊

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
عزیزم ای کاش میشد واست بفرستم منم ترکم بزن تواینترنت طرزپختش راحته بپز😍😋

سلام عزیزم 

مرسی دیروز دیوونه شده بودم دلم شیرینی میخواست خصوصا فطیر درحد گریه وبهونه هم پیش رفتم به شوهرم گفتم گفت هوس چاقی کردی!!

خلاصه امروز بهترم ممنون سرچ کردم دستورشو ولی مثل شما که نمیشه درست نمیکنم...

سلام عزیزم توضیح دوصفحه اول رو بخون و شروع کن  سوالی داشتی بپرس و یکشنبه ها وزنت رو بهم بگو&nb ...

پروفایل وامضا هم بذارم

🌼وزن شروع😞 ۸۲قد۱۵۹وزن این هفته ۸۱😌وزن این هفته ۸۰وای خدایاکی میرم دهه ی هفتادی هدف ۶۰❤️❤️❤️❤️عضوتاپیک بامدادخمارمن میتونم ‌وسعی خودرامیکنم وهمراه الهه جون وبقیه اعضا به خواستم میرسم🌼
اسمش تو اون سایت هایدی هستش کاراگاه شاپرک😂😂😂😂

سلام شاپرکی

یادته دو سه روز قبل گفتی روزای فست آخر شب ده تا کشمش بخور دلتو داره؟

دیشب خوردم با دو تا لیوان چای

خییییلی حالم بهتر بود

دستت طلااااااااااا ❤❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋💋💋

شاید مثل من اومدن 😋😊

🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

آفرین عزیزم آش کلم قمری؟؟؟؟ خوبه؟ خوشمزه است؟؟؟؟  من شکر خدا فست بودم با ۶۳۰ بستوندم امروزم ...

آفرین پیش گیری بهتر از درمانه

خیلی خوش مزه است منکه عاشقشم😍 حتی مادرشوهرم یه جور دیگه درست میکنه اونم خوش مزه میشه😍😋

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام عزیزم توضیح دوصفحه اول رو بخون و شروع کن  سوالی داشتی بپرس و یکشنبه ها وزنت رو بهم بگو&nb ...

وزن الانم ۸۲وقدم ۱۵۹هست 

🌼وزن شروع😞 ۸۲قد۱۵۹وزن این هفته ۸۱😌وزن این هفته ۸۰وای خدایاکی میرم دهه ی هفتادی هدف ۶۰❤️❤️❤️❤️عضوتاپیک بامدادخمارمن میتونم ‌وسعی خودرامیکنم وهمراه الهه جون وبقیه اعضا به خواستم میرسم🌼