2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527270 بازدید | 68299 پست
من قدم 168 وزنم 66 میخوام 60 بشم یه ساله زایمان کردم و بچه شیر میدم، قبل از بارداری 60 بودم کسی میتو ...

نیازی نیست همه صفحه هارو بخونی فقط دوصفحه اول رو بخون عزیزم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
قربونت 😘چالش داریم عزیزم 

سلام الهه جون

دیروز الطفاتی به ما نفرمودی جیگر

😁😁😁

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@بامدادخمار       ساير امروز من ١٠ آذر دور سينه    آبان ١٠٧   ...

واییی عالیه عزیزم چ خوب کم کردی دمت گرم 😍👏 من 🎈هستم ۳روز دگ سایز میگیرم 

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
چه خبره خواهر همش تقصیر الهه و فاطمه و سمیه است اینقد تو وزن پایین جلو رومون ویراژ دادن که همه هوا ...

😂😂😂😂حالا بزار خودت برسی به ۶۰ اگه نگفتی تا ۵۰ میرم من اسممو عوض میکنم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
واییی عالیه عزیزم چ خوب کم کردی دمت گرم 😍👏 من 🎈هستم ۳روز دگ سایز میگیرم 

ممنون عزيزم

من به شدت توي خونه تحرك دارم

نوزاد ٨ ماهه دارم و يك شوهر كاملا تنبل و هپلي

و اين امر باعث وسواس من شده

باورت نميشه خونم هميشه انقدر تميز و برق ميزنه 

گاهي مامانم مياد ميگه تازه همه چيز تميز كردي

برام عادت شده بخاطر همين ورزش ندارم ولي تحركم بالاس

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
😂😂😂😂حالا بزار خودت برسی به ۶۰ اگه نگفتی تا ۵۰ میرم من اسممو عوض میکنم 

همه همینو بهم گفتن 😂😂😂 حس عجیبیه خدا کنه منم تجربه اش کنم

الآن که رو دیوار دشووووری هم برا خودم پیام گذاشتم که کمکم کنه وسط کار ول نکنم 😅😅😅😅🙈🙈🙈

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
عه 😂😂😂😂 اشکال نداره بقول خودت ورمه میخوابه ننگران👌 اره از 50 تا شروع کردم الان 150 تا روزانه ...

آیناز دیروز یدفه 200تازدم

وای یدفه لباسم خیس شد خوبه شوهرم نفهمید پریدم توحمام ببین کارامو...

بامداد خمارجون چیکارکنم رددادم😂😂 اراونور تخم کتانو با دانه چیا عطاری برام اسیاب شدشو داد گف بر لا ...

عزیزم من اینارو مصرف نکردم تا حالا و اطلاع ندارم ❤️ از عطاریه بپرس 

ولی فکر نکنم اگه فاسد شدنی بود خود عطاری اسیاب شدشو میداد 

ممنون عزيزم من به شدت توي خونه تحرك دارم نوزاد ٨ ماهه دارم و يك شوهر كاملا تنبل و هپلي و اين امر ...

میفهمم تحرک بالا چ کار خونه از ورزش بیشتر کالری میسوزونه عالی کم کردی پایدار باشه کاهشت😍👏😘

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 

سایز#  

۸/۱۰                    ۹/۱۰

دور سینه               ۱۰۴                       ۱۰۴

دور کمر                  ۸۸                       ۸۸

دور شکم                ۱۰۱                        *۱۰۰

زیم شکم                ۱۰۸                       ۱۰۸

دورباسن               ۱۱۰                        *۱۰۹

ران                         ۷۰                         ۷۰

ساق                       ۴۱                          ۴۱

بازو                        ۲۷                          ۲۷

@شب_بیدارم    

@بامدادخمار      گروه ما انگار سرگروه نداره؟

@گلپونه_نعناپونه    

صعود به گروه نارنجی  ۹۹/۹/۱۰،مطمئنم به چیزی که میخوام میرسم  قد۱۷۰ 👈 وزن شروع ۸۵👈 وزن هدف ۶۵👈 وزن فعلی ۸۰. شروع چالش پاییزی از۹۹/۷/۱ ما زنده به آنیم که آرام نگیریم، موجیم که آسودگیه ما عدم ماست
مرسی مهربووونم، خیلی لطف دارین ببخشید من سرگروهم «شب_بیدارم» هستن؟

❤️❤️ 

شب بیدارم فعلا نمیاد تا برگرده من سرگروهتونم و منو تگ کنید 

میفهمم تحرک بالا چ کار خونه از ورزش بیشتر کالری میسوزونه عالی کم کردی پایدار باشه کاهشت😍👏😘

ممنون همچنين عزيزم

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
@شب_بیدارم     @بامدادخمار     شب بیدارم عزیزم انشاالله هرچه زودتر شاهد فعا ...

سلام عزیزم افرین عالیه 😍👍🏼