2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527270 بازدید | 68299 پست
خوشبختم امل جون    

@بامدادخمار    

ساير امروز من ١٠ آذر

دور سينه    آبان ١٠٧             آذر ١٠٥/٥

دوركمر       آبان  ٩٨             آذر    ٩٦

دورشكم      آبان  ١١٣            آذر  ١١١/٥

دورباسن     آبان  ١٢٤            آذر ١٢١

دور مچ       آبان  ١٥             آذر  ١٥

دور ران      آبان  ٦٤             آذر  ٦١ 

دور بازو     آبان ٣٥              آذر  ٣٣

ساق پا      آبان  ٣٧/٥         آذر ٣٦

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿

سایز#  

سلام خوبین خانما روزتان بخیر

@عروسترکم  

@آلاهیدا  

@dozhtarebabaei  

۹۹/۸/۱۰               ۹۹/۹/۱۰

دورکمر             ۱۱۰.۸                   ۱۰۶⬇

دورباسن            ۱۲۲                 ۱۱۹.۸⬇

دور سینه            ۱۱۴                    ۱۱۳⬇

دور رون              ۷۴                    ۷۲⬇

دور مچ دست   ۱۷.۵                   ۱۷.۱⬇

دور ساق پا       ۴۶.۵                    ۴۶⬇

دورقفسه سینه  ۱۰۱.۵                    ۹۸⬇

دور بازو           ۳۸.۵                    ۳۸⬇

دورساعد             ۲۸                     ۲۷⬇

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سایز#   سلام خوبین خانما روزتان بخیر @عروسترکم     @آلاهیدا     @ ...

@بهاربانووو2  

@yalda818  

@mahdiye_bano  

@negin_slh  

سلام خوبین سایزهای این ماه من شما هم سایز بدین از کاهشتون لذت ببریم

سلام گلم واو‌وو چه خوب کم‌کردی👏👏👏👏مخصوصا کمرت👌👌👌 واسه شکم و زیر شکم: ورزش زیر شک ...

ممنون عزیزم🥰🥰🥰🥰🥰🌺🌺🌺

فقط ورزش هایی که گفتین.توی تاپیک خودتون هست.؟

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
اره افرین بالخره تونستی👏👏👏 دیدمت هم تیپ خودمی که خواهری😘😍 انشأالله تا عید یه مانکن خوشگل موشگ ...

بهت که گفتم هیکلامون شبیهه😍شوهرامون پس چیکارن لباس که هیچی بایدطلا بخرن💃کارکمی نکردیم اراده کردیم💪

اره منم واسه همون می خوام ۲۰۰ تا از کالریم کم کنم ببینم چطوریه 😧 یکی دو دفعه روزه گرفتم موقع خوردن ...

من روزه بگیرم خوبم

ولی کلا زیر ۷۰۰ بستن برام خیلی سخته

شاید لاغرتر شم بتونم ولی الآن آخر شب جنازه ام

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
سلام وای من خیلی خوشحال شدم😁😁😁💙💙💙 مرسی از تیم خوبه @بامدادخمار   الهه جون ،سرگروه های ...

❤️❤️👍🏼

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
خیلیییییییییییی😋😆

ناااااامرررررد 😂😂😂😂

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
@بامدادخمار     سلام عزیزم من جایی هست دفتر سایز قبلی پیشم نیست ولی سلیز با سن رو یادم ا ...

سلام عزیزم  

هشتگ بزنی میتونی بعدا پیداش کنی سایز#  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عزیز دلم قربون اون دل مهربونت برم من. سپیده همین محبت های شما منو شرمنده میکنه انگار سالهاست میشناسم ...

قربونت عزیزدلم ❤❤

انشالله بحق امام زمان بابای گلتم سلامتیشو بدست میاره🙏

من روزه بگیرم خوبم ولی کلا زیر ۷۰۰ بستن برام خیلی سخته شاید لاغرتر شم بتونم ولی الآن آخر شب جنازه ...

الاهیدا جان ،قبل از خواب ده تا دونه کشمش بخور جلوی ضعف روزای فستو میگیره

منم مثل شمام... روزای فست پونصد تا خیلی برام کمه ،چون فعالیتم واقعا بالاست تو طول روز

ناااااامرررررد 😂😂😂😂

😂😂😂😂

سایز#   سلام خوبین خانما روزتان بخیر @عروسترکم     @آلاهیدا     @ ...

دور کمرت چه خوب کم شد 👏👏👏👏👏💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه سوال

مگه دور مچ دست هم کم میشه؟ فکر میکردم همیشه همین شکلی میمونه

دور شکم اندازه نزدی؟؟؟