2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527280 بازدید | 68299 پست
شما چند وقته شروع کردی؟من ۲۱ سالمه اسمم فاطمه اس و تازه عروسم خیر سرم😊😁 من از جمعه شروع کردم  ...

زهرا ۲۴ ساله 

از ۴ آبان

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

@بامداد_خمار  

سلام عزیزم 

من الان سایزم رو گرفتم 

بعد صبخونه و کلی آب خوردن 

ثبت کنم یا بذارم برا فردا؟

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زهرا ۲۴ ساله  از ۴ آبان

خوشبختم عزیزم💕

پس لطفا از این ب بعد تو گزارش ها مث همه اعضا همدیگرو تگ کنیم 

من تا الان ۲۰۰ کالری خوردم و یک ربع حلقه زدم با یک ربع رقص و ی ربع حرکات قدرتی با کش و دمبل شبم باز حلقه میزنم

گروه نارنجی...وزن شروع ۸۲ قد ۱۶۷ وزن هدف اول ۷۷ وزن هدف دوم ۷۲ وزن هدف سوم ۶۷ و هدف آخر ۶۵😍😍😍💪💪💪وزن هفته اول۸۰.۶۰۰>۸۰.۱۰۰>
خوشبختم عزیزم💕 پس لطفا از این ب بعد تو گزارش ها مث همه اعضا همدیگرو تگ کنیم  من تا الان ۲۰۰ ...

من ۲۷۰ کالری مصرف کردم 

هنوز ورزش نکردم.

من ۲۷۰ کالری مصرف کردم  هنوز ورزش نکردم.

باشه شب بهت گزارش کامل میدم⚘😊

گروه نارنجی...وزن شروع ۸۲ قد ۱۶۷ وزن هدف اول ۷۷ وزن هدف دوم ۷۲ وزن هدف سوم ۶۷ و هدف آخر ۶۵😍😍😍💪💪💪وزن هفته اول۸۰.۶۰۰>۸۰.۱۰۰>
باشه شب بهت گزارش کامل میدم⚘😊

ممنون.

منم تگت میکنم.

سلام خوشکلای امروز دهمه سایز یادتون نره شرایطشم شرایط وزنه ینی ناشتا باید باشین یک ساعت بعد بیدار شد ...

سلام آیناز جون یادم بود ولی مثلا تو گفتی😁😂😂😂

یه ساعته نشستم دشوریم نمیاد🙈🙈🙈

سایزمو گرفتم الان میفرستم

سایز#  

دور باسن. ۱۱۰.     ‌     ۱۰۹

دور شکم. ۱۰۰.          ۱۰۳

دور کمر (معده) ۹۲     ۸۵

دور ران ۵۹.              ۵۷

دور ساق پا ۳۸.         ۳۷

مچ پا. ۲۳.               ۲۳

مچ دست ۱۶.            ۱۵.۵😁بالاخره کم شد

بازو.   نگرفتم.            ۳۰

@بامدادخمار  

@violoonist  

@آینازخانوووووووووم  

@جید  

@zzzzzx  

جااااایززززه چیییی بووووود؟؟؟؟ خوووووشمززززززه بووووووووووووووود؟؟؟؟؟؟؟ 🤤🤤🤤🤤

خیلیییییییییییی😋😆

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
شاپرک جواب ندادی میخواستم عکس بزارم چجوری میزاری؟

اها الان میگم 

برو تو گوگل سرچ کن بنویس اپلود عکس 

بعد برو رو اولین سایت 

اونجا بزن روی انتخاب فایل ( اون اولیه )

بعد میره تو گالریت ،از اونجا عکستو انتخاب کن 

تیک بزن 

بعد هم شروع اپلود رو بزن صد درصد که شد بزن رو کپی بیا اینجا پیست کن

همه‌ را به گرم وارد کن فلفل دلمه ای را هم یه مدلشو به گرم بزن...

ممنون 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

دور کمر   81

دور ناف    98

دور باس ن.   109

دور ران.        64

دور بازو.      33

دور ساعد.   25

دور مچ دست    18

دور سینه     101

دور ساق پا.      42

دور مچ پا.      26

دور گردن.     36

😄😄😄😄😄😄انقده خنده ام گرفته موقع اندازه گیری خودم 😂😂😂😂😂

این اولین سایز گیریم هستش دیانا جونم

@دیانا24  

رفیق بی معرفتت 😢😢😢😢😢😢

من🙄

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸