2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527277 بازدید | 68299 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام خوشکلای امروز دهمه سایز یادتون نره شرایطشم شرایط وزنه ینی ناشتا باید باشین یک ساعت بعد بیدار شدن و دشوری هم برین😂😂💪💪

منم هنو زیر پتو ام منتظرتونم😅😅😅

ینی نمیدونستین من یاد اوری کردم😁😁😁😁😁

@دختره_بخندون   @abremaman   @فریماهی   @violoonist    

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام خوشکلای امروز دهمه سایز یادتون نره شرایطشم شرایط وزنه ینی ناشتا باید باشین یک ساعت بعد بیدار شد ...

سلام عزیزم من زیر پتوام بخاطر شوک وپرخوری دیروز فردا سایز میدم انگار ورم کردم 

آیناز توطنابم میزنی؟!

س‍ایز#   7/10.                       & ...

عالییییییییی

صعود به گروه نارنجی  ۹۹/۹/۱۰،مطمئنم به چیزی که میخوام میرسم  قد۱۷۰ 👈 وزن شروع ۸۵👈 وزن هدف ۶۵👈 وزن فعلی ۸۰. شروع چالش پاییزی از۹۹/۷/۱ ما زنده به آنیم که آرام نگیریم، موجیم که آسودگیه ما عدم ماست
سلام خوشکلای امروز دهمه سایز یادتون نره شرایطشم شرایط وزنه ینی ناشتا باید باشین یک ساعت بعد بیدار شد ...

سلام من الان اندازه گرفتم 

صبحونه خوردم 

اعلام کنم یا فردا دوباره اندازه بگیرم؟

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
به به نوش جونت عزيزمممم راستي اسمت چيه گلي؟

ممنونم 

اسمم

اِمِل

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
خوب بزن بریم 💪🏾 تا اخر چالش ببینیم هر کی چند کیلو کم میکنه من شاید ی وقتایی نتونم بیام اما سعی م ...

تاریخ          ۱۰/آبان           ۱۰/آذر

●●○○○●●●○○○●●●

گردن           ۳۴/۵            ۳۴/۵

سینه             ۹۱                   ۸۹

معده            ۸۴                  ۷۸

کمر               ۷۸                  ۷۴

ناف              ۹۳                   ۸۴

زیر شکم         ۹۸                  ۹۴

باسن             ۱۰۱                   ۱۰۰

ران                ۵۸                  ۵۶

ساق پا           ۳۸                  ۳۶/۵

مچ پا             ۲۲                   ۲۲

بازو                ۳۱                   ۳۰

ساعد           ۲۴/۵                ۲۴/۵

مچ دست        ۱۶                   ۱۶

وزن           ۷۱/۳۰۰              ۶۹/۴۰۰

@آسنات99    

@رهام97      

@دیانا۲۴

چه اسم خوشگلی کجایی هستی خانومی؟

ممنون عزيزم

من عرب خوزستانم

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿

سلام😔

سرگروه من نمیتونم بفرستم برنامه غذاییمو😔 چون بنده محصلم😌 وقت نمیشه و کلا مجبورم درس بخونم😔 شبا تا ساعت 2 اینا میخونم بعدم دیگه اونقد خسته میشم میخوابم😐💔

اینا هم سایز هام میدونم گند زدم😐

سایز#  

@فندق_فسقلی  

الان.             قبلا

دور کمر:81               82/5

دور باسن:96            96/5

دور گردن:37             37

دور مچ دست:16/5      16/5

دور مچ پا:25             24

دور ناف:89                 88

دور ساعد:25/5            25

دور بازو:26/5              26 

دور ران:52/5             55

دور ساق:36             36

دور سینه:100             100

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
بله عزیزم خوشحال میشم.

شما چند وقته شروع کردی؟من ۲۱ سالمه اسمم فاطمه اس و تازه عروسم خیر سرم😊😁

من از جمعه شروع کردم 

گروه نارنجی...وزن شروع ۸۲ قد ۱۶۷ وزن هدف اول ۷۷ وزن هدف دوم ۷۲ وزن هدف سوم ۶۷ و هدف آخر ۶۵😍😍😍💪💪💪وزن هفته اول۸۰.۶۰۰>۸۰.۱۰۰>