2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527277 بازدید | 68299 پست

سلام.روزتون بخیر🌺🌺🌺

سایز#  

شروع          ماه قبل         الان       هدف

گردن    39              38            38         38        
سینه     98            97             97           90
بازو      31             30             28           28
ساعد دست 25    24.5          24.5          24
مچ دست 16       15.5           15.3            15
کمر       91           88              82            75
ناف       98       96.5              89           75
زیر شکم    104.5    103           102           80
ب اس ن    ۱۰۸     104        102               90
ران        61            59           55            50
ساق پا   38.5        37           36           35
مچ پا     22          22              22            22

@آسنات99  

@بامدادخمار  

@سمیه1396  

برای کم شدن سایز دور شکم و زیر شکمم چه ورزش هایی میتونم انجام بدم.؟

دور ران و بازوهام کوچک شدن.

ورزشم دوچرخه ثابت و دراز و نشست هست.به خاطر قلبم نمیتونم ورزش های قدرتی انجام بدم.به غیر از این ورزش ها،ورزش هایی هستن که ضربان قلب را بالا نبرن؟

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
سلام عزیزم منم وزنم ۸۲.۶۰۰ هست شما ب وزنم نزدیکه وزنتون طبق امضا میاید رقیب هم بشیم و باهم ادامه بدی ...

بله عزیزم خوشحال میشم.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط کاشکی اون بستنی  رو حذف کنی کم کم 😘.... نون سنگک و سبزی خوردنی که تو برنامه ی  دیروز ...

سلام صبح بخیر شاپرکی👋👋(دوس دالم اینجولی صدات کنم چیه مگه)😂

بستنیومامانم داد یک سوم بستنی کیموخوردم 😞

ناهارم برنج شامم برنج🤨تویه روزدوباربرنج نخوروگرنه مثل ساندویچ من آخرهفته تمام زحمات به بادمیره گلم😊

شام مامانم پلوپخته بودنخوردم جمعه پلوخوردم 🙂

اسمت چیه عزیزم من نمیدونم چی صدات کنم؟من فاطمم

وای دیروزعمم رودیدم میگفت چقدلاغرشدی چه خبره گفتم هنوز۱۲ کیلودارم همسایه مامانم اینام میگفت از۱۰روزپیش چقدتغییرکردی؟🤗🤗

دیگه نیم کیلوکم کردن یادم رفت ۱۰کیلوکه کم کردم یادم افتاد😂😂😂

لشو اینا ک تپل هم باشی خوبه 

اونقدی که به دخترم میاد به من نمیاد چاقتر نشونم میدم میدونی منظورم این تیپ لباسهاس👇😉😉 اینا که من دوست دارم منو چاق و کوتاه نشون میده میگم یکم لاغر شم ببینم چطوریاس واسم😄😄💚

https://uupload.ir/files/r1u3_screenshot_2020-11-30-10-55-55.png

سلام صبح بخیر شاپرکی👋👋(دوس دالم اینجولی صدات کنم چیه مگه)😂 بستنیومامانم داد یک سوم بستنی کیموخور ...

در مورد برنج درست میگی ،آخه برنج داشتیم واقعا زورم میاد واسه خودم جدا چیزی درست کنم مگه اینکه مرغو خالی میخوردم اون موقع هم کالریم پر نمیشه آخه😫😖

مطمئنم که خوش تیپ تر شدی که بقیه هم بهت میگن😍😍 اگه دوست داشتی عکس اندامتو بزار 😉منو همون شاپرک صدا بزن عزیزم اسمم پروانه ست ولی همون شاپرکی دوست دارم😘😘😄😄 

اخرش متوجه نشدم چه سوالی ازم کردی ها...حتی چند صفحه قبل هم سر زدم چیزی ندیدم 💚💚

در مورد برنج درست میگی ،آخه برنج داشتیم واقعا زورم میاد واسه خودم جدا چیزی درست کنم مگه اینکه مرغو خ ...

باشه الان میزارم

سوالم این بوداون لباس شب یلداروباعرض پوزش چندخریدی؟ازکدوم سایت گلم؟🙏ازاین جورلباساخیلی خوشم میاد

دیاناجون من نمیدونستم چندم ماه بایدسایزبدیم ۲آذرگرفتم نوشتم بازم بگیرم بگم به شما؟🙂

نه لازم نیست چون زیاد نگذشته 

۱۰ هر ماه سایزگیری عزیزم 

برای خودتون یادداشت کنید ی جایی ک ببینید تغییراتو طی روند رژیم و شگفت زده شوید🤪

فشار اوردی به خودت... ۲۰۰ تا یهوو رفتی خیلی زیاده.. از ۵۰ تا شروع میکردی  و کم کم بالا می ...

سلام عزیزم

فکر کنم فشار زیاد آوردم بخودم قبل یک ساعت قدرتی رفتم بیشتر شکم بود ویدفه طناب ممنونم...

اونقدی که به دخترم میاد به من نمیاد چاقتر نشونم میدم میدونی منظورم این تیپ لباسهاس👇😉😉 اینا که من ...

اره متوجه شدم از کدوما میگی

باز من چون لاغر شدم دوست دارم لباسای چسبون بپوشم تا اندامم مشخص باشه

سایقه ها متفاوته