2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527268 بازدید | 68299 پست
@آسنات99   سلام سرگروه عزیزم،روز بخیر 🌹⁦❤️            وزن شروع ...

سلام عزیزدلم روزشماهم بخیروشادی😘

کاهشت مبارککک وپایدار😍😍😍🎉🎆🎊🎊🎇💃💃انشاالله هفته آینده بیشترم میشه💪

سلام سپیده قشنگم خوبم. ممنون تو چطوری؟  به خدا دیگه حال و حوصله ندارم نازگل داره 4تا دندون ...

قربووونت عزیزم خوبم خداروشکر❤❤

الهییی عزیزم حتما بیقراری میکنه😞

دندونی بده بهش گاز بگیره آروم بشه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قربووونت عزیزم خوبم خداروشکر❤❤ الهییی عزیزم حتما بیقراری میکنه😞 دندونی بده بهش گاز بگیره آروم بشه ...

اتفاقا اصللللااااااا بیقراری نمیکنه قربونش بشم

حتی اسهال نشده و تب هم نکرده شکر خدا

فققققققط بدخواب شده، الان 3هفته است که درست نخوابیدم

دندونی هم. نمیگیره

انگشتشو گاز میزنه

سلام سلام و هزار و سیصتا سلام🤩🤩🤩🤩🤩💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 زهرا عشقم رسیدم ...

عالیییییییی دخترتویهدونه ایی😍😍😍🎇🎊🎆🎆👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏نوش جونت👏👏👏👏نتایج زحماتت وپشتکاروتلاشته واقعاً نوش جونت😍😍😍 انشاءالله توتثبیتم موفق باشی💪💪💪

من.بیشتر.عاشقتم# 😘😘💃💃💃💃💃

اتفاقا اصللللااااااا بیقراری نمیکنه قربونش بشم حتی اسهال نشده و تب هم نکرده شکر خدا فققققققط بدخوا ...

الهیییی عزیزم ماچ آبدارش کنم از طرف من😍😍😍

انشالله زود دندوناش دربیاد 

امیرعباسم تازگی دستشو خیلی تو دهنش میکنه ۱۶ تا دندون داره بنظرت بازم درمیاره؟ ۲۰ تا باید دربیاره نه؟

@آسنات99     سلام سرگروه جونم عزیزم من این هفته خیلی بد بودم همش به رونام نگاه کردم گفتم ...

سلام عزیزدلم😍خوشگل من نبینم ناامیدبشی باتلاش به همچی میشه رسیدالان ناامیدشدی چیزی جزاضافه وزن بهت رسید؟نه پس تاآخرش باقدرت بروجلوانگیزه ها روبخون .به هدفت که رسیدی نتیجه شیرینشومیبینی😍💪💪💪

سلام آسنات جان @آسنات99  

وزن شروع ۸۳

وزن هفته ی قبل 🎈

وزن این هفته ۷۴

وزن هدف ۶۵ 

اسنات جان من کلا گیر کردم رو ۷۴و ۷۵ همش رو این اعداد بالا و پایین میرم البته خیلی دقیق هم نمی تونم رعایت کنم

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
@آسنات99     سلاااااااااام 😍😍😍😍😍 من اومدم🏃🏃🏃🏃🏃🙋🙋🙋🙋 آسنات جونمم😘😘😘منن ...

سلام عزیزممم😍😍😍

جون دلم کاهشت مبارکککک وپایداررررررسبزشدنت خیلی مبارکهههههه عالی بودی موفق باشی👏👏👏👏🎆🎊🎉🎉🎇🎊🎆💃💃💃💃💃💃👏👏.   @زیتونپرورده الهه جونم دخترمون تحویل شما😘

سلام روزتون بخیر🌺🌺🌺🌺 وزن شروع      وزن هفته قبل    وزن فعلی   &nb ...

سلام عزیزم روزشماهم بخیروشادی😘😍

کاهشت مبارککککک وپایداررررعالیههههههه🎆🎊🎇🎇🎉🎊🎆👏👏👏👏👏💃💃💃💃💃. توبینظیری#  

@آسنات99   سلام سرگروه عزیزم روز بارونیت بخیر و شادی عزیزم وزن قبلی 71کامل امروز 70

سلام خوشگلم روزبارونیه قشنگه شماهم بخیروشادی😍😍😍کاهشت مبارککک وماناااا👏👏🎆🎆🎊🎉🎉🎇👏👏👏💃💃💃💃💃💃💃.  عالی.هستی# 🤗