2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527251 بازدید | 68299 پست
سلام خانمی ببخشید من امروز نت نداشتم اعلام وزن نکردم  وزن اولیه   ۹۶ وزن هفته قبل   ...

سلام خانم گل😍🐥

عشقم از قبل باهام هماهنگ کن برای وزن ک اخطار نگیری😕☹️ 

متاسفانه دیر گفتی من هم لیست رو رد کردم....

هفته دیگه تا قبل از ساعت 3 بهم بگو...اگرم مشکلی بود برات قبلش باهام هماهنگ کن🐥💛

برنامتم عالی و خیشمزه🌻

صبحانت رو حتما بخور 💛

به حکمتش دل بسپار 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🌸صبحتان با گل و خورشید

💦هم آغوش باد🍂🌸

🌸درد و غم از دل و

💦از سینه فراموش باد

🌸صبح امید🍂🌸

💦بخندد به گل روی کسی

🌸کهِ‌ او به شادی کسی

💦یکسره در جوش باد🍂🌸

🌸ســـــلام ☺️

💦دوشنبه تون بخیر و نیکی

🌸امروزتون

💦سراسر عشق و امید و نیکبختی🍂🌸

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
@فندق_فسقلی   کالری مورد نیاز 1560 کالری مصرفي 1564 ورزشم 20 دقیقه حلقه و 30تا دراز نشست و ...

سلام عزیزم🌻

بسیار عالی......خوبه کم کم بعد یمدت تایم و مقدار ورزش رو بیشتر کن 👌🏻

ریز ریز خوردی یعنی چی؟ منظورت ریزه خواری داری؟

آره گلم هممون کالری شیر رو حساب میکنیم...فقط در رژیم شیردهی یه لیوان شیر بدون حساب کالری مجازه

من هر چی ک میخورم رو حساب میکنم ب جز آب 

میتونی یه هویج یا یه خیار گوجه رو کالریش حساب نکنی اما اگر بیشتر از یکی خوردی حساب کن....الهه جان میگن سبزی خوردن همراه غذا هم ایراد نداره حساب نکنین🐥💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
موفق باشی مندا جوون

سلام عزیزم.خوبی؟مرسی عزیزم

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
از فردا صبح ببند کالریتو من الان دارم کالری فردامو پر میکنم نون و کم کن بیشتر لبنیات و مغز و میوه ب ...

چشممم خودبخود کالریم پر میشه امروز مامانم ظهر خورشت درست کرده 😂مغزیجات وقتی میخورم بدنم می‌ریزه بیرون 😕😕

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید.