2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527253 بازدید | 68299 پست
سلام صبح بخیر عزیزم💐💐💐 ببخشید ریپلای کردم هر کاری میکنم تگ نمیشی وزن اولیه  وزن هفته پیش &n ...

احسنت دختره قشنگم ...عالی✌✌✌✌

کاهشت مبارک و پایدار👏👏👏👏👏👏👏👏

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@فندق_فسقلی  سلام فاطمه جووونم خوبی؟بهتری؟

فک کنم باید برم نارنجی اگر بار گران بودیم رفتیم اگر نامهربان بودیم رفتیم.البته ۲۰۰تا زیادی دارما میخوای این ۲۰۰تارم کم کنم بعد برم موهامو رنگ کنم؟؟؟😂هرچی شما بگی عزیزم

وزن شروع ۸۸

وزن هفته قبل ۸۵.۱۰۰

وزن الان ۸۴.۲۰۰

هدف ۷۰ (۶۹بود زدمش ۷۰😁)

سلام دوستای قشنگم🤗🤗🤗

@آینازخانوووووووووم  

@violoonist  

@جید  

@نازنین_دخترم___  

سلام الهه جون خداروشکرالهی همیشه خوش خبرباشی خداروشکررررررررر🙏🙏🙏💃💃💃💃💃💃خیلی خوشحالم کردی ممن ...

سلام عزیزم من بازم ثابتم 63.5 چیکار کنم این هفته شوک بگیرم الان 3هفته است   

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
ببین من حدودا ۱۷۰ گرم ماستم رو (که ۹۰ کالری هست)  با یک چهارم قاشق غذاخوری عسل میخورم ( حد ...

اره گلم خیلیم عالی ...حتما امتحانش میکنم...ب نظر عاالی میاد.....💋💋💋💋

ممنونم

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
اره گلم خیلیم عالی ...حتما امتحانش میکنم...ب نظر عاالی میاد.....💋💋💋💋 ممنونم

ممنون گلم که از نازنین خبر دادی نگرانش بودم انشاالله زودی بر گرده لطفا منم در جریان بزار

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
بله متفورمین برای لاغریه ولی به نظرم من کاهش رو دارم فقط به خاطر ترازوی جدیده که زیاد نشون میده

اره گلم ترازوها با هم فرق داره واسه همین تاکید میشه همیشه با ی ترازو و ی جای مشخص وزن گیری انجام بشه...

موفق باشی خانوم گل🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

ممنون گلم که از نازنین خبر دادی نگرانش بودم انشاالله زودی بر گرده لطفا منم در جریان بزار

چشم....❤❤❤❤❤

فدای توالهه جونم پیامت روتازه دیدم کلی شارژ شدم الهی که همیشه سلامت باشی😘😘🙏🙏🙏

فداتبشم سرگروهه نازم💋💋💋💋💋💋

منم ثابتم🤦‍♀️سه هفتس. باهم ثابت شدیم.

سلام گلم ،من بازم ثابتم فکر کنم باید شک بگیرم چیکار کردی رقیب جون