2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527258 بازدید | 68299 پست
سلام الهه جون خوبین از نازنین جون خبردارین؟ نگرانشم گفتم ازشما بپرسم @زیتونپرورده    

سلام گلم ن متاسفانه....امروز دوباره پیام دادم اون پیام قبلیم ک بی جواب موند....امروز دل و زدم ب دریا دوباره پیام دادم...ایشالا ک همسرشون جواب بدن هممونو از نگرانی دربیارن و خوش خبر باشن....😢😢😢😢

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
بچه ها برام دعا کنین بدجور سرماخوردم 🤕🤒🤧🤧🤧🤧 سرم داره میتررررررررررررکه😭😭😭 رژیم این ...

عزیزه دلم...سوپ مرغ و سبزیجات ...لیمو شیرین مایعات زیاد مصرف کن استراحت کن....ایشالا زودی خوب میشی...تو الانشم مانکنی نگران رژیم نباش🌸🌸🌸

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@sepiiiiiideh     @دیانا24     سلام بچه ها سایت درست شد سرانجام ...

مبارکت باشه و با دل خوش و تو شادی هاااا بپوشی....خوش سلیقه ی کی بودی تووووو؟؟؟😎😎😎😎❤❤❤❤❤❤

فداخودت ودلت آجی خوشگلم سعی میکنم بیشتر سر بزنم ... بدون سفت وسخت دارم میرم جلو رعایت کامل...

نفسی که مراقب خودت باش پ 💙

منم رعایت میکنم😈😂 هفته بعد 77 و نیم😍💪

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

عزیزه دلم...سوپ مرغ و سبزیجات ...لیمو شیرین مایعات زیاد مصرف کن استراحت کن....ایشالا زودی خوب میشی.. ...

سلام عزیزکم🐥🐥🐥

آره دقیقا خودمو بستم ب اینا،،،،،الانم شلغم خوردم،،روزی سه بار قرقره نمک میکنم،،،آش و سوپ،،،،لیمو شیرین پرتقال،،،،دمنوش🤕🤕🤕🤕🤕🤕

گلوم بشدت عفونت کرده،،،سرمم انگار یه کوه شده 😬😬

هفته قبل درست ورزش نداشتم،،این هفته هم اصلا ندارم 😢😢😢😢

فدات بشم،،،،کاش شوهر نازنین زودتر جواب بده 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 هر لحظه براش دعا میکنم❤❤❤❤❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام عزیزکم🐥🐥🐥 آره دقیقا خودمو بستم ب اینا،،،،،الانم شلغم خوردم،،روزی سه بار قرقره نمک میکنم،،،آ ...

خوب میشی استراحت کن دور و بر ورزش نری هاااااا🌸🌸

اره الان دوباره پیام دادم...ایشالا خوش خبر جواب بده فکرم درگیرشه عجیب

بچه ها برام دعا کنین بدجور سرماخوردم 🤕🤒🤧🤧🤧🤧 سرم داره میتررررررررررررکه😭😭😭 رژیم این ...

سلام عزیزدلم 😘😘😘😘😘

مایعات و سوپ گرم زیاد بخور انشااله زود خوب میشی 😊

تو الانم باربی استخونی هستی که خیلی دوس داری 😁

یکم ب این استخونا استراحت بده خواهر 😅

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
خوب میشی استراحت کن دور و بر ورزش نری هاااااا🌸🌸 اره الان دوباره پیام دادم...ایشالا خوش خبر جواب ب ...

نه نمیتونم از جام پاشم در این حدم👌🏻

انشاءالله 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 عزیزم 😪 فقط میشه دعا کرد و امیدوار ب رحمت خدا،،،انشاءالله خدا نگهدارش باشه 🐥❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام عزیزکم🐥🐥🐥 آره دقیقا خودمو بستم ب اینا،،،،،الانم شلغم خوردم،،روزی سه بار قرقره نمک میکنم،،،آ ...

سلام سرگروه جونم .شاگرد خودشیرینت اومد...

خانم اجازه ما بریم واستون بخور بذاریم زود خوب شین😘💛💛💛

اجازه خانوووم....این گلا رو اوردم عیادتتون🌹🌹🌹🌹🌹🌹💋💋💋

عشق دلم واسه سرماخوردگی این موارد رو بخورید زود خوب شین الهی...

اب سیب +عسل طبیعی

شیر+عسل طبیعی

عصاره شلغم بخار پز شده در بخار(تاکید) +عسل

روزی دو سه لیوان از موارد ۱ و ۲ و چند بار مورد سه ...

انشالله زودی خوب بشین🤲🤲🤲🤲 💋💋💋💛💛💛💛😘😘😘😘

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
سلام عزیزدلم 😘😘😘😘😘 مایعات و سوپ گرم زیاد بخور انشااله زود خوب میشی 😊 تو الانم باربی استخونی ...

سلام خوشکل خودم😍😍😘😘😘

چشششششششششم الانم تو کار همینام🤕🤕

ن گوشتام زدن بیرون حس میکنم شکمم صد کیلو شده🤭🤭🤭

فدات بشم که😂😂😂😂😂

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام سرگروه جونم .شاگرد خودشیرینت اومد... خانم اجازه ما بریم واستون بخور بذاریم زود خوب شین😘💛💛💛 ...

سلام خوشکلم😍😍😘😘😘😘 خوش اومدی ❤❤❤

ماسک بزنم خدای نکرده نگیری😷😷

وااای چه گلاااااایی😍😍😍😍😍 خودت ک گلی عزیزم

مررررررسی عزیزم حتما انجام میدم،،،،،صب عسل طبیعی خوردم الانم شلغم،،،،میرم تو کار مواردی ک گفتی 😘😘😘😘😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام خوشکل خودم😍😍😘😘😘 چشششششششششم الانم تو کار همینام🤕🤕 ن گوشتام زدن بیرون حس میکنم شکمم صد ...

تو.بهترینی# 😍😍😍😍😍😍😍😍

این.شکمو.ولش.کن# 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ماه_زیبای‌روی_زمینی# 😍😍😍😍😍 شکم_گنده# 🤣🤣🤣🤣🤣

تو.خود.عجقی.خود.عجقققق# 😘😘😘😘😘😘😘😘

استخونات_قشنگه# 😅😅😅😅😅