2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527270 بازدید | 68299 پست
سلام بامداد جون ، بله  عزیزم  وزن دادم اتفاقا لایک هم زدی واسم .وزن اولیه ۷۸     ...

اره عشقم الان لیستمونگاه کردم اسم و وزنت هست 😘👍🏼😍 

سرگروه_آماتور# 😅🙈 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
فدات😘۷نفرن آره گلم همشونوگفتی💙💙

واقعا گفتم ؟ 🥴🥴 مرسی عشقم 😘😘❤️❤️ 

آلزایمر# 🙈

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام الهه خانم🌺🌺 منم دیروز بهتون وزن دادم وزن شروع   وزن هفته قبل   وزن فعلی   &n ...

سلام عزیزم 😘❤️ مرسی خوشگلم  👍🏼❤️

حتما عشقم 😘 ناهار سوپ خوردم،،،مثل اینکه شدیدا سرماخوردم😷🤒🤧....فدات بشم حتما میخورم🐥🐥 زهرا.جو ...

عزیزممم اسفندم زیاددودکن انشاالله زودخوب میشی علی سرماخورده بودهرروزسه بارچای دارچین عسل خوردباسوپ فراوان کلی بااسفندوعنبرنسا😬😷ماروخفه کردزودخوب شد😂.   فاطمه.جونم.دردونست#  ‍ 😘😘

عزیزممم اسفندم زیاددودکن انشاالله زودخوب میشی علی سرماخورده بودهرروزسه بارچای دارچین عسل خوردباسوپ ف ...

پس منم برم تو کارش😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

با مورد آخر مخالفم😂😂😂

عشق منی😘😘😘😘😘😘🐥🐥🐥🐥🐥🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام عزیزم 😘❤️ مرسی خوشگلم  👍🏼❤️

خواهش میکنم🥰🥰🥰🥰

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
مامان2 گل پسر و فریماهی تو گروه نارنجی بودن ؟ پس چرا من وزنشون رو ندارم 🙈

نمیدونم ولی بودن قبلاً دیده بودمشون😆😅کلان بااین دوگل دختر۷نفرصعودی داشتم تروریسم صعودی نهههه یااا صعودبه آبی😅😅😂😎

به به آینازخانوممم چه کرده سلام سلام خوشگل خانم عالی مثل همیشه حرف نداری👏👏👏😍😍.  ورزشکار# ...

مرسی عشقم😄😄😄😄😄😄😗😗😗😗😗😗

اونم سومین روز از چالش پایین تنه است برا ساق تصحیح میکنم😉😉😁😁😁

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

ممنوووونم عزززیزم⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰 قسمت اطلاعات کاربریم خراب شده نمیشه .نه امضامو تغییر بدم نه م ...

واقعاً جدی میگی منم مشکلم همین بودبه نی نی یارپیام دادم گفت مرورگرت روعوض کن کردم امضام درست شد😍امتحان کن شایدشد🌼🌼🌼

نمیدونم ولی بودن قبلاً دیده بودمشون😆😅کلان بااین دوگل دختر۷نفرصعودی داشتم تروریسم صعودی نهههه یااا ...

خاک وچوک چرا من هیچی یادم نیست 😂😂😂🙈🙈

اصلا من کجام اینجا کجاست تو کی هستی 😬😬 

پس منم برم تو کارش😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 با مورد آخر مخالفم😂😂😂 عشق منی😘😘😘😘😘😘🐥🐥🐥🐥🐥🐥

😂😂😂😂منم مخالفم😬ولی چه کنم روبعضیاجواب میده😅😅😅😅😅عسل منی جیگرمنی دخترخودمی،😘😘