2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527297 بازدید | 68299 پست
@سمیه1396   سلام گلم خوبی ،،،آبجی هفته پیش 73بودم امروز شدم 72هدفم 65،،،،،،،من از 105به اینجا ...

سلام گلم🌸

از سرگروهت فعلا خبر جدید نیومده،، فقط گفتن که سطل هوشیاریش‌خ‌ت را شکر‌خیلییی بهتر شده و همین روزا به هوش‌میاد..

اصلا از کالریت کمتر استفاده نکن... بدنت اسیب میبینه... و شل هم میشه...

نمیشه ، تو‌چند وقت راه چند ماهه را رفت..

رژیم ‌ و لاغری نیاز به زمان داره ..

فستات را با ۵۰۰ بگیر ...هر روز هم‌ورزش داشته باشی، و متابولیسمت را هم بالا نگه داری،، روند کاهشت عالیی پیش میره....

و اینکهه چقدرر خوب‌کم‌ کردی.. باریکلا👏👏👏👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلامممممم به به عالییییییی بودییی👏👏👏👏👏🎉🎊🎊🎆🎇💃💃💃💃💃کاهش وسبزشدنت خیلی مبارکککککککه🎆🎇🎊 ...

الهی فدات بشم هرچی دارم از صبور بودن ومهربون بودن خودته

یه دنیااااااا ممنونتم،🤩🥰🥰🥰🥰🥰خیلی بهم انرژی مثبت انگیزه میدادی تو.بهترینی#  

ممنون-عزیزم#  

!دوست_واقعی#  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@سمیه1396    سلام عزیرم دوتا سوال داشتم الان من که گروه نارنجی هستم به کی باید گزارش بدم ...

سلام‌گلم..

طبق امضات، وزن الانت ۷۷/۵ هست؟!!!  اگه عاره،، نیم‌کیلو‌کم کنی میری گروه نارنجی...

‌اینکه بعد از هر ۵ کیلو کاهش ، ۱۰۰ تا از کالریت باید کم‌کنی... 

اسم شما، داخل لیست  وزنی سرگروه ها هست؟!!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بچع ها شما میتونید امضاتون رو تغییر بدین؟؟؟؟

امضا رو آره  ولی پروفایل مو نه

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
سلام به همه... وزن هفته پیش ۶۸/۳۰۰ امروز ۶۸/۶۰۰😬 @sanaz718   @سمیه1396   ...

سلام‌گلم..

چه کردییی ای فرزند😁😁😁😁  

اشکالی نداره... تو‌کارت در هر صورت بیسته... فقط اراده کنی، وزنت میاد پایین..

یه چند گرم بالاتر و‌ پایینترش، چیزی نیست... فقط محدوده جنگیت  را حفظ کن سرباز😂😂😂😂

چشمت بی بلاباشه مهربونم😘😘راستی ازنازی خبرجدیدنداری😔🙏

سلام گلم ....ن دیشب پیام دادم همسرش هنو جوابی نداده.......ایشالا ک خیره

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
ماشاللع اراده عالی داری عزیزم من نمیتونم ازش بگذرم لعنتیه دلربا😋 ماهی یکبار میخورم عزیزم ولی امشب ک ...

💋💋💋💋

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

@شب_بیدارم  

@سمیه1396  

سلاااام

شب بیدارم عزیزم انشالله هرچه زودتر خبر سلامتیت رو بشنویم و دل شاد بشیم

وزن اولیه ۹۳/۳۰۰

وزن هفته ی گذشته ۸۷/۵۰۰

وزن این هفته ۸۷

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
سلام عزیزم افرین خیلی عالیه 😍😍👏🏼👏🏼❤️ نه عزیزم الانم ده کیلو اضافه داری و میتونی بری گروه آبی ...

ممنون عزیزم.🥰🥰🥰

ممنون از لطف شما که این گروه را ایجاد کردین.

چند بار تاپیکتون را دیده بودم.ولی نتوسته بودم شرکت کنم.اینبار موفق شدم.🥰🥰🥰😍😍😍

حدودا ۲۰ روز پیش رفتیم برای داداشم خواستگاری.و مانتویی که اندازم نبود.اندازم شده بود و پوشیدم😍😍😍😍😍😍

تشکر میکنم از لطف شما و راهنماهای عزیز🌺🌺🌺🌺🌺🌺

ممنونم از سرگروه قبلیم نازنین جون.که انشاءالله هر چی زودتر حالش خوب بشه و بیاد.و خوشحالیش را ببینم.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

@عاشق1367  

@مهرنیاز  

شما دو عزیز حذف شدید از گروه  متاسفانه ولی میتونید خاموش تاپیک و دنبال کنید و هر جام سوالی داشتید منو دوستام در خدمتتونیم.......

سلام به همه مانکنهای فعلی و باربی های آینده

دوتا سوال فنی داشتم با اجازه اتون

یکی اینکه از چندوقت بعد از زایمان میشه با شما همراه شد؟ چون دو صفحه اول در مورد زایمان و شیردهی چیزی نبود شایدم من ندیدم

دو اینکه از اول دی میتونم عضو بشم درسته؟ چون جالش پاییزی تا اخر آذر هستش اینطور ک فهمیدم.. 

...
سلام عزیزم افرین خیلی عالیه 😍😍👏🏼👏🏼❤️ نه عزیزم الانم ده کیلو اضافه داری و میتونی بری گروه آبی ...

سلام عزیزم🥰🥰🥰🥰

امیدوارم شاگرد خوبی باشم😃😃😃😃

@آسنات99  

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!