2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527258 بازدید | 68299 پست
سلام مینا جون.   @عروسترکم    ‍     اینم کاهش من . میدونم برای دوهفته ...

آفرین خانمی کاهش ،کاهش هفته پیش هم حساب نیست این وزن برای یک هفته ات هست 👏

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
@آسنات99         @زیتونپرورده ‍  من نمیتونم زیتونپرورده ج ...

سلام عالیهههههه کاهش وسبزشدنت خیلییبیی مبارککککککه👏👏👏👏👏👏👏👏🎇🎇🎆🎆🎊🎊🎉💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃🌼🌼🌼🌼 خواهش میکنم کاری نکردم گلم اراده خودت بوده 😘😘.  توبینظیری.رژیمی.نمونه# 💪💪.   @زیتونپرورده عشقم تحویل شمادختربااراده م😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عالیهههههه کاهش وسبزشدنت خیلییبیی مبارککککککه👏👏👏👏👏👏👏👏🎇🎇🎆🎆🎊🎊🎉💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 ...

خوش اومدن ب روی چشم❤❤❤

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام صبح همگی بخییییر وشادی،🤩🤩 درجهااانم همه چیز نیکوست @آسنات99     @mhds12 &nbs ...

سلامممممم به به عالییییییی بودییی👏👏👏👏👏🎉🎊🎊🎆🎇💃💃💃💃💃کاهش وسبزشدنت خیلی مبارکککککککه🎆🎇🎊🎉💪💪. تو.بهترینی# 😘. @زیتونپرورده الهه جون برات دختربااراده آوردم😍😍😍

سلام فدات تو چطوری 😊 من امروز دسترسی به ترازو ندارم 😨

خوبم ممنون به عروسترکم خبر دادی برات اخطار نزنه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
خب بچه ها من چن تا صفحه اول خوندم حالا باید از فردا رژیم بگیرم امروزم تازه پریود شدم به نظرتون وزن ک ...

اره عزیزم چون شروع رژیمته وزن کن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@آسنات99     سلام😔نمیشه این هفته وزن اعلام نکنم.سرم پایینه😔 وزن هفته پیش ۷۱ این هفته ...

سلام عزیزدلممم سرتوبالاکن نبینم ناراحتیتو😘😘۲۰۰گرمه ایرادنداره اینهفته جبران میکنی👏👏👏🌼🌼🌼

سلامممممم به به عالییییییی بودییی👏👏👏👏👏🎉🎊🎊🎆🎇💃💃💃💃💃کاهش وسبزشدنت خیلی مبارکککککککه🎆🎇🎊 ...

خوش اومدن گلم💋💋👏👏

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام به همگی بچه هامن ازامروز رژیممو شروع کردم وزنم ۸۰وزن هدفم ۷۰-۶۸کیلو هستش،راستش بچه ها من افسردگ ...

سلام عزیزم اخه ده کیلو چیزی نیست که بخاطرش افسردگی بگیری دوماه و نیم رعایت کنی خیلی راحت میتونی کم بشی 

ورزش برای روحیه ت عالیه 

انگیزه# رو بخون 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
ای وای حواسم نبوده ببخشید قشنگم اینارو از تو وبچه های تاپیک دارم واقعا خیلی برام عزیزین ممنون از همت ...

😘😘❤️❤️