2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527269 بازدید | 68299 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزان من یک سوال دارم ناهارم عدسیه شامم پیتزا خونگی بعد خیلیم جفتشون و دوست دارم پیتزام قصد دا ...

آره گلم کلا خانواده ی حبوبات هر نوعش حتی کم روغن کالریش بالاست ....سعی کن چند قاشق بیشتر نخوری از عدسی و اینکه شبم ی برش نهایتا دو برش بیستر پیتزا نخوری....پیتزا هم ماهی ی بار بیشتر تو برنامه ی غذاییت نباشه حتی من نوع سالم و خونگیش و هم سالم نمیدونم....من ک کلا حذفش کردم از برنامم....نوش جووونت❤❤

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

بچه ها به این پست دقت کنید لطفا 🙏🏼 چون نمیتونم برم تو تاپیکهام و قفلش کنم که همه بتونن ببینن لطفا اگه هر کی خوند اطلاع رسانی کنه و هر کدوم از بچه هارو میتونه تگ کنه که ببینه اینو ❤️ 

🧡🧡🧡اول اینکه نازنین جون کاربر @شب_بیدارم فعلا یمدت کوتاه نمیتونه بیاد متاسفانه لطفا اول براش دعا کنید که حالش خیلی زود خوب بشه انشالله و برگرده پیشمون و بعد هم تا برگرده بچه های گروه نارنجی برای سوال و وزن و سایز منو تگ کنن که بتونم لیست بزارم و بدون سرگروه سختتون نباشه 🧡🧡🧡🧡🧡

دوم اینکه بچه ها لطفا توجه کنید کاربری من اینه 👈🏻 @بامدادخمار بدون فاصله و خط و نقطه و هیچ چیز اضافی لطفا منو درست تگ کنید که پیام هاتون رو ببینم 

سوم اینکه کالریتون رو درست حساب کنید اگه چند کیلو کم شدین و هنوز دارید کالری روز اول رو مصرف میکنید اشتباهه و ممکنه کاهش کمتون بخاطر این مساله باشه همه امروز دوباره فرمول وزن ضربدر بیست منهای صد با فست و منهای دویست بدون فست رو با وزن جدیدتون انجام بدید 

دوستان عزیزی که تازه تشریف اوردن خوش اومدید توضیحات دوصفحه ی اول رو با دقت بخونید 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
قربونت عزیزم خوبم خداروشکر فقط اطرافیانم به شدت انرژی منفی میدن بهم .. دو ماهه بعد کلی وام و قرض یه ...

ای جاااان اینجور لاغر شدنم آرزوووست😍

من اینجوری لاغر شم بدررررک همه فکر کنن اصلا پول نداریم چیزی بخوریم😉

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
الهیییی.چه مهربونه پدرشوهرتون... شمام میگفتی پدرجون جوش سرویس طلای جدیدی که دیدم رو میزنم میشه بخری ...

آره والا 😁😁😁 گفتم به خاطر شیر دهی هست آخه بچم خیلی بد غذاست میندازم گردن بچم 😁😁😁😁

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡 بچه ها به این پست د ...

@sepiiiiiideh @زیتونپرورده @آسنات99 @عروسترکم @فندق_فسقلی  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@سمیه1396 @دیانا24  

سلام سرگروه جدید...سپیده جون عشق ناناز گفتن من رو دادن دست شما.... خیلی مخلصیم🤚🤚🤚 .موهامم دادم زر ...

سلامممممممم و صد سلام 😍😍😍😍😍

خوووش اومدی قدم رنجه کردین صفا آوردین🤩🤩🤩🤩🤩

خیلی زیاد خوش اومدی ایشالا زود زود بفرستمت طلایی

باشه تو آرایشگا عجله نکن خوشکل موشکل موهاتو درست کنه

فدات ننه🐥🐥🐥💛💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام‌خوشگلم قربونت😘😘😘  چقدر سرگروهی سخته واقعا خسته نباشید همتون و خداخیرتون بده ❤️❤️❤️❤️❤️ ...

فدات بشم ....💋💋

سختیش وقتی رو دوشت سنگینی میکنه ک ی سری زیر گروه هاااا با بی نظمیشون و بعد از حذف شدن توهین هایی بهت میکنن ک تا چندین روز رو دوشت میمونه....وگرن بقیه اش عشقه عشق🌸🌸🌸🌸🌸🌸

خاهش عسلم انجام وظیفه اس در مقابل کارایی ک تو واسه ی ما انجام دادی😘😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
جونم؟؟؟ در خدمتم

جونت سلامت عزیزم من وزنم 67 چن روزه شروع کردم الان 66.600میخام برسم به 62 .نمیخام صورتم لاغر شه خیلی زود کم میکنم میخام اصولی باشه ک بیشتر پاهام لاغرشن میشه کمکم کنید 

برام صلوات بفرسید ممنونم خیلی دعاتون نیاز دااارم😪😔
ای جاااان اینجور لاغر شدنم آرزوووست😍 من اینجوری لاغر شم بدررررک همه فکر کنن اصلا پول نداریم چیزی ب ...

انشالله به هدفت برسی به سلامتی عزیزم .... کلا اطرافیان من همینجورین اون موقع که باردار بودم انقدر همین خانواده  همسرم غر میزدن وای چقدر چاق شدی و بعد زایمان رژیم بگیر حالام اینجوری اعصابمو به هم میریزن بعضی وقتا انگیزمو میگیرن احساس میکنم واقعا از بی چیزی لاغر شدم 😨😨😨😨😨😨

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

ب روی چشم🌸🌸🌸🌸

وزن#  

@بامدادخمار  

سلام عزیزم.خوبی؟ خداقوت😘❤

وزن اولیه.       وزن هفته قبل.       وزن فعلی.        هدف

۷۲.                  ۶۷.                    ۶۶.۴۰۰.           ۵۴

کالری مجاز دریافتی: ۱۱۴۰

رژیم شیردهی

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍