2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527270 بازدید | 68299 پست

@عروسترکم   سلام صبح پاییزی زیباتون بخیر 

خوبین ؟بهتر شدین؟

وزن اولیه ۱۰۳.۴۰۰

وزن هفته پیش۹۳.۲۵

وزن این هفته 🎈

وزن هدف ۶۷ 

سرگروهم اگه دیدین بی زحمت لایک کنین

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@آسنات99  

سلام😔نمیشه این هفته وزن اعلام نکنم.سرم پایینه😔

وزن هفته پیش ۷۱

این هفته ۷۱۲۰۰😔

تنها تفاوتش،این بود که هر هفته شام نمیخوررم .این هفته اصلااااااااااا نمیتونستم ...ببشتر از گرسنه بودن حرص خوردن داشتم

بچه به شیر هم هستم نمیتونم فست و خگخ بگیرم..

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

سلام 😍 صبحتون پرانرژی 🧡

آنقدر قوی باش تا هر روز

با نگاه تازه ای با زندگی روبه‌رو شوی…

زندگی یک مسابقه نیست،

بلکه سفری است که هر قدم

از مسیر آن را باید لمس کرد،

چشید، و لذت برد.🌤🌸🍯

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

🏆اعتمادبنفس جذاب ترین صفتی است که یک نفر میتواند داشته باشد.

چطور کسی میتواند ببیند شما چقدر فوق العاده اید وقتی خودتان نتوانید ببینید؟

در دنیا تنها یک نفر وجود دارد که باید سعی کنید همیشه از او بهتر باشید

و آن کسی نیست جز " گذشته خودتان "🍁

✅همیشه به خودت بگو :

من به خودم احترام میذارم🙏

من خودمو تأیید می کنم👍

من  خودمو می پذیرم👌

من خودمو دوستدارم😍

حال.خوب#  

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
@عروسترکم     سلام صبح پاییزی زیباتون بخیر  خوبین ؟بهتر شدین؟ وزن اولیه ۱۰۳.۴۰۰ ...

@آلاهیدا  

@بهاربانووو2  

@mahdiye_bano  

@dozhtarebabaei  

@yalda818‍ 

سلام دخترا چطورین؟ خوبین؟ خوشین؟ سلامتین؟چیکارا میکنین؟ایام بکامه؟روز زیبای پاییزتون بخیر 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
نه عضو گروه نارنجی بودم ولی دوست دارم رقابتی باشیم😁

دوست دارین گزارش بدین تگ کنیم همو عشقوم😁

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

متشکرم عزیزم لطف دارید🤗🤗 باشه چشم ❤❤ منم بدون فاصله تگ میکنم قبل از ارسال آبی میشه عکس پروفایل تو ...

💋💋💋💋❤❤❤

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@بامدادخمار    سلام عزیزم ممنون از تمام زحماتت من دوهفته هست که صعود کردم به گروه شب بید ...

سلام عزیزم کاهش مبارک چه عای چه پرتقالی😍😍😍😍😍😍😍😍

من 11 گزارش میدم 😕که برم خونه مامانم منم بشم 78 و نیم عالیه😁😁😁

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

ن ورزش کاری ب استپ شدن وزن نداره حواست باشه دقیق رعایت کن اگ دو هفته ی بعدم همین وزن موندی باید شوک ...

قبلا پیاده  روی  داشتم  میدونم  مشکل از کجاست  خیلی  دارم  ناخونک  میزنم

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
سلام😭 من چیکار کنم آخه سرگروه؟😭 این هفته قشنگ رعایت کردم تا مثثثثلا خوب کم کنم هیچ چیز اضافه ای ...

سلام عزیزدلم🌻🐥

چرا اول صبحی گریه میکنی☹️☹️☹️☹️🥺🥺

اشکالی نداره عجول نباش،،،،اول موارد کم نشدن وزن رو صفحه اول مطالعه کن ببین چی رعایت نشده

نزدیک پری نیستی؟

دیروز غذای شور نخوردی؟

این مدت کالریت رو درست رعایت میکردی،،،مثلا زیر کالری نمیخوردی؟

به حکمتش دل بسپار 🌿
انشاءالله تاهفته دیگه مثله اولش میشه عزیزدلممم نگران نباشیااا مطمئن باش درست میشه من زیاددیدم بچه ها ...

خدا الاهی از زبونت بشنوه قشنگم 😘 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
قبلا پیاده  روی  داشتم  میدونم  مشکل از کجاست  خیلی  دارم  ناخونک ...

الان وقتشه ک پتروس فداکار بشی و انگشتت و بذاری رو اون سوراخهایی ک میدونی☝☝☝☝☝

هفته ی دیگه ی کاهش تپل میخام ازت💋💋💋

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙