2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527264 بازدید | 68299 پست
آره عزیزدلم،،،پروفایل و امضاتم نارنجی کن😍😍😍😍

ممنونم

مرسی زحمتای این مدت💖

صعود به گروه نارنجی  ۹۹/۹/۱۰،مطمئنم به چیزی که میخوام میرسم  قد۱۷۰ 👈 وزن شروع ۸۵👈 وزن هدف ۶۵👈 وزن فعلی ۸۰. شروع چالش پاییزی از۹۹/۷/۱ ما زنده به آنیم که آرام نگیریم، موجیم که آسودگیه ما عدم ماست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سپیددددددددد😢😢😢😢😢😢😢😢😢 من از بیمارستان تازه اومدم خونه😭😭😭😭 با ابجوش سوختم. ...

سمیه جون سرگروه خوشگلم الان پیامت رودیدم بلابه دورباشه ازت الهی 🙏خیلییییی ناراحت شدم انشاءالله چیزحادی نباشه وزودی خوب بشی🙏🙏😔😔😔😢😢😢😢

عزیزم،امضای شب بیدارو بخون. گفته مسافرتم،اومدم میبینتتون.

مررسی نخونده بودم لطف کردی خبر دادی

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

@آسنات99  

سلامت باشی عزیزم ممنوووون خیلی زحمت دادم بهتون ممنون که حواستون بهم بودو برام وقت گذاشتید.انشاالله موفق باشید. میسپارمتون به خدا یاحق

جاتون خالی عضو چالش مادام العمر کاهش وزن با مدیریت بامدادخمار هستم،،، عضو گروه سبز،،، قد168،،، وزن شروع 63،،، وزن این هفته 61.5،،،هدف 59   اینم بگم که تو چالش پاییزی ده کیلو کم کردم   چربیه سنگ که نیست آب میشه  
@دیانا24   بیا جیگمل 😍قول دادم زیر قولم نزدم 1ساعت ونیم ترکیبی ورزش کردم قدرتی و هوازی و رق ...

ايوولا دمت گرررررم سربلندم كردي

اما دلبندم واسه شروع خيلي خيلي زياده 

بعد هي به مرور بايد زمانش رو زياد كني كه اثر بخش باشه كه ديگه نميشه ٣ ساعت ورزش كرد

تو الان اولشي ي ربع هوازي كار كن

٢٠ دقيقه قدرتي كافيه 

ايوولا دمت گرررررم سربلندم كردي اما دلبندم واسه شروع خيلي خيلي زياده  بعد هي به مرور بايد زما ...

نه قشنگم اولش نیست که خیلی وقته ورزش میکنم ولی چند وقته تنبلی میکنم فقط

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
سلام دیاناجون گلم تو ماشالا کاهش زیادی داشتی موهات مشکلی پیدا نکرد؟؟؟ یا مراقبت های ویژه داشتی؟ م ...

عزيزم زينك و مولتي ويتامين حتما بخور

سبوس برنج بريز تو ماست يا شير ولرم بخور خوبه

من موهام ميريهان اما نه اونجور ك مشخص بشه ريزش دارم 

مشكلي باهاش نداشتم😘

زينك فراموش نشه 

امپول بيوتين هم خوبه 

اما اگه ي نسخه بري دكتر پوست بهتره هاااااا