2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527277 بازدید | 68299 پست
فدات بشم من خودت ک مهربونتری جانم😍😍😍😘😘😘 اینحرفا چیه هر وقت دلت خواست بهم پیام بده چه مزاحمتی، ...

😂😂😂😂😂 (بالحن مادرشوهر ها)

خیلی ممنون عزیزم آره منم زود زود دلم برای خونه تنگ میشه میام سرمیزنم بهت 

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سایز#   @گل_همیشه_بهارم     @آسنات99     @سمیه ...

قربونه تو کمر بارییییییییک😍😍😍😍😍😍😍

خیلیه همه سایزات 👏👏👏👏👏👏😘😘😘😘😘😘😘

وای منم دلم کمر ۶۸ میخواد با دوررشکم ۷۹

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
رزين نميدونم چيه  دومكانيزمه زبرا خيلي قشنگه

ببین اینجوری پایینش یه رزین ریزی میخوره 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@شب_بیدارم    عشقم بقیه بچه هام❤❤❤ گلهای من صعودتون به گروه نارنجی مبارک باشه ایشالا ...

فدات بشم چه زود گذشت 

ممنونم ازت خیلی مهربونی انشاالله به تمام خواسته هات برسی بهترینو از خدا برات میخوام عزیزم...

نه عزیزم اگه بخاطر اون بود که باید خیلییی وقت پیش میرفتم چون کم نبودن مثل اون تاپیک و کاربرا  ...

بسلامتی چه کاری؟

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
منم قدم ۱۶۳وزنم ۶۰ کیلو دو ماه هرشب پیاده روی میرم هیچی کم نکردم می خوام ۵۳بشم .،..کنکوری هستم روزی ...

عزیزم هر روز ۱۲۵۰ کالری مصرف کن به اضافه ی یک ربع تا نیم ساعت ورزش هوازی و قدرتی با هم اینجوری نیم کیلو کاهش داری در هفته و بهت فشار هم نمیاد 

از همون غذای خانواده بخور فقط شبها برنج نخور مثلا خورشت خالی بخور یا نونی بخور 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلامت باشی 😘 چی چه کاری ؟

شغلت ؟

ای ام فضوول

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
@بامدادخمار     @سمیه1396     سلام ی چیزایی شنیدم در مورد تاپیکی ک از زیر گ ...

سلام گلم...

من را تک کرده بودن، فکر‌کردم‌تاپیک‌خودم‌ون هست، اصلا به عنوانش دقت نکرده بودم🤔ولی خوب بدون هیچ چی هم نمیشد...

جواب که دادم، دیدم ای بابا من کجام😂 بعدش دیگه ریپلای ها اون تاپیک را دیگه جواب ندادم..👍

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عزیزم بعد چالش پاییزی اگه به وزن هدف نرسیم چی میشه؟

چالش بعدی 🙃💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
شغلت ؟ ای ام فضوول

😂😂 فضول_نباشیم# 😁

شوخی_کردم# 😘

یه شرکته که البته تهران نیستیم من فعلا کنترل از راه دورم 😅😅 

والا راحت دروغ میگه انداختنم بیرون 😕 من گفتم بدون سرگروه رژیمتو ادامه بده کی گفتم نیا والا انگار ای ...

والا..

اینجا خیلی از بچه ها دارن با تاپیک با قدرت ادامه میدن بدون اینکه عضو لیست ها باشن،  ادم کِیف میکنه از ارادشون...