2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527270 بازدید | 68299 پست
@آسنات99 ‍  پست منو ندیدی؟؟😢

@آسنات99  

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@sanaz718     سلام ساناز جون وزن این هفته ۶۳ مطمئنم بیشتر کم کرده بود م ولی از دیروز پر ...

سلام، عزیزم،ممنون.به موقع اومدی دفتر پیشم بود داشتم لیست وزن وارد میکردم.👌👌

خدا شفاشون بده.براشون آیت الکرسی میخونم.

@بامدادخمار  

@سمیه1396  

سلام ی چیزایی شنیدم در مورد تاپیکی ک از زیر گروه های من بودن و ب علت بی نظمی و البته لحن بی ادبانه و طلبکارانشون حذف شدن خیلی از بچه ها قرار ب حذف شد ولی با آرامش و مودب صحبت کردن و دوست داشتن بمونن و ب رژیم و تاپیک پایبند بودن و منم اجازه دادم بمونن ب شرط اینکه تکرار نشه....ولی اون خانوم اینقد ماشالا ادب داشت ک گفتم حذف شدی ب این علت و و با ذکر تاریخ و روز گفت اونا رو نگه دار واسه خودت و من 25 کیلو کم کردم خودم و ب رژیم مسخره اتون نیازی ندارم و رفت...ب نظره منم اصلا نباید میرفتی تاپیکش و جوابی بهش میدادی رفتی میخوندی میومدی بیرون ....جواب ابلهان خاموشیست....👌👌😁😁😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام سرگروه عزیزم من بازم 200گرم کاهش داشتم همش🤦 @آسنات99     وزن شروع69 وزن هفته پی ...

سلام عزیزدلم کاهشت مبارک وپایدارر👏👏👏👏💃💃💃💃گلم تمام مواردکم نشدن وزن روبخون ببین ازکدومه🌼🌼

دورت بگردم وقتی پریودی نیازی نیس خودتو وزن کنی مث همین فرمول وزن بده منتها جلوی وزن فعلی🎈بذار

خدانکنه گلم

چشششممم ممنونم

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️
سلام، عزیزم،ممنون.به موقع اومدی دفتر پیشم بود داشتم لیست وزن وارد میکردم.👌👌 خدا شفاشون بده.براشون ...

ممنونم رییس جونم خیلی داغونم

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
سمیه جون چه لاغری خوش ب حالت

ممنون عزیزم

با سالمخوری و ورزش همه میتونن، اندامی خوب داشته باشن💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@بادمجون۱  

عزیزم ریپ نشدی

مرسی گلم😅💝💝💝💝😘😘😘😘

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
دیدمش🥺🥺🥺🥺🥺

شوخی کردم جیگر😘😘😘

🙈🙈ممنون چه انرژی مثبتی دادی 😘😘😘😍😍😍

لیاقتت بیشتر از ایناس👌👌👏👏😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام عزیزم خوبی؟ شرمنده دیروز مهمان داشتم اصلا نرسیدم بیام سایزامو بگم ..حالا برات میفرستم  وز ...

سلام خوشگلم دشمنت شرمنده😘کاهش وزن وسایزتت مبارکککم وپایدارعالی بودی👏👏👏👏💃💃💃💃💃🎊🎉🎆🎇. کارت.عالیه# 💪

سمیه عالی هستی به تمام معنا😘😘😘😘😘

سپاس خوشگل خانوم💝