2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527269 بازدید | 68299 پست

سلام دوستان 

من تو رژیمم مواقعی که گرسنه میش بیسکوییت ساقه طلایی میخورم 

اما الان دیدم یکی گفت کالری خییلییی بالایی داره 

پس من چی بخورم گرسنگیم بر طرف بشه 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
 گلم از رژیم و تاپیک فاصله بگیری بدتره.. رقیب وزنی داشته باش و‌ هر روز بیا گزارش بده و رقیبت ر ...

رقیبم که فعلا شهرستانه 

☹ نم چه کنم

اصلا جدیدا دارم خراب میکنم

دلم میخواد سرما بکوبم تو دیوار

نمیدونم چمه

مدام ضعف میرم وقتی هم که ضعف میرم انگار هیچی نمیفهمم

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@آسنات99       مربی عزیزم 👇               ...

چیکار کردی انقدر کاهش رو سایز بازوت داشتی

مال من آب نمیشه😩

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
گزارش_سرگروه#   صبحانه : خرما + چای ☕☕ ناهار: ی ورق ژامبون گوشت+ ۳ کف دست نان سبوسدار+ گوجه+ ...

سلام‌گلم

به به عالیی بودی👏👏👏👏👏

من یه چیزی کشف کردم با املت😁😁😁 یه ظرف سالاد درست کن... بعدش املت را که کمی  خنک شده را بریز روش... اینقدر خوشمزه میشه، نیازی به نون هم نیست...

خلاصه ماستاا را بریز رو قیمه هااا😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
 سلام‌گلم به به عالیی بودی👏👏👏👏👏 من یه چیزی کشف کردم با املت😁😁😁 یه ظرف سالاد درست ک ...

امروز کلی انگیزه گرفتم با دیدنت باربی خانوم😍

جدی؟؟؟؟ 😆😆😆

امشب امتحان میکنم کلم دارم بریزم روش خوبه؟😂

سایز#  

@شب_بیدارم  

۱۰_مهر          ۱۰_آبان

دور مچ            ۱۸                ۱۷

دور ساعد          ۲۷               ۲۶

دور بازو            ۳۲              ۳۱

دور  با س ن     ۱۰۰              ۹۸

دور سینه          ۱۰۹              ۱۰۷

دور کمر            __*              ۹۷

دور ران             ۵۸             ۵۵

دور ساق            ۴۰              ۳۸

* سرگروه عزیزم ماه قبل دور کمر رو اشتباه اندازه گرفتم.

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
سمیه جون من حواسم نبود همه قدرتی هامو رفتم😭😭😭😭😭فردا وزن کشیه چقد کمبود نشون میده تو وزنم اصن حو ...

اشکالی نداره گلم... 

درجا بعدش که وزن نمیکنی.. فردا وزن میکنیم..

تا اون موقع تاثیرش خیلیی کم میشه... اصلا بهش فکر نکن...😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
رقیبم که فعلا شهرستانه  ☹ نم چه کنم اصلا جدیدا دارم خراب میکنم دلم میخواد سرما بکوبم تو دیوا ...

یه روز چیت برو.. هر چی دوست داری بخور..  یه تنوع میشه برات..فرداش هم فست شو ..

مثلا دوشنبه چیت باش و سه شنبه فست😉

عه امروز ۱۰ بود من فکر میکردم فرداعه @آسنات99  @سمیه1396  

مهر                               آبان

________                   _________

دورکمر                    69                                68

باسن                      97                               95       

سینه                      93                                92             بازو                        32                                31

ران                         55                               54

ساعد                       24                                23

ناف                          81                                  80

شکم                         82                                 81

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
امروز کلی انگیزه گرفتم با دیدنت باربی خانوم😍 جدی؟؟؟؟ 😆😆😆 امشب امتحان میکنم کلم دارم بریزم روش ...

گوجه

خیار

کلم

ذرت

هویج

فلفل دلمه

همشو‌خورد کن و قاطی پاتی... املت را بریز روش..  

اگه فقط کلم داری، اونم میشه....💪👌👌

من یه بار درست کردم.. وایی هر جی میخوردم مگه تموم میشد، نمیشد که.. خیلی خوشمزه شده بود.

عه امروز ۱۰ بود من فکر میکردم فرداعه @آسنات99     @سمیه1396       &n ...

امروزعه ، فرداع نییع 😂

جووون عجب سایزاییی.. کمر باریکوووو....

دختر سایزات چقدر خوبه.. از وزنت کمتر میزنه هااا.. این سایزا واسه  وزن زیر  ۵۵ هستااا..

حتما امتحان میکنم😆😆😆 کلم قرمز و سفید دارم و گوجه 😬

عالیه👌👌👌👌

بخور، منم دعا کن😂😂😂😂😂😂

اگه اهل ترش ‌‌ و شور هستی، میتونی اب لیمو‌هم بزنی...