2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527275 بازدید | 68299 پست
سلام سرگروه جونم 💛💛💛💛💛💃💃💃💃💃💃💃 سلام رقبای عزیزم💛💛💛💛خیلی خوشحالم😅😅💃💃 سایز# ا ...

سلام ب روی ماااااهت😍😍🐥🐥🐥🐥

واقعا کارت درسته، عالیه عالی،،یعنی بهتر از این نمیشه👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

عالی سایز کم کردی مرحبا😍😍😘😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
@عروسترکم   سلام روزتان بخیر حالتون خوبه بهتر شدین سایز# ۹۹/۸/۱۰ دور کمر ۱۱۲   &nbs ...

سلام دوستان و رقبای خوبم روز بخیر  سایز من بعد یک ماه رژیم

@بهاربانووو2  

@آلاهیدا  

@mahdiye_bano  

@yalda818  

@dozhtarebabaei  

خانما شما هم من رو برای دیدن سایزتون صدا کنید

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام گلم... مرسی بهترم.. زردچوبه بندش کردم😅 بزن روی این لینک.. توضیح دادم.. البته مال ...

آها

گرفتم 

فقط اون سوالم سرجاش مونده

اگه اونم جواب بدی عالیه

دور سینه با س و ت ی ن هست یا بدون اون؟؟؟🙈🙈🙈

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉

سایز#  

🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊

شروع ۱۰ اردیبهشت.        ۱۰ مهر        ۱۰ آبان        هدف🏆

کمر.         ۷۴.                   ۶۸           ۶۶ 🏆             ۶۸

سینه.        ۹۲.                  ۸۸.           ۸۶ 🏆             ۸۸

زیر شکم    ۸۸.                   ۸۳          ۸۲                     ۸۰

معده.       ۷۹.                    ۷۱            ۶۹ 🏆              ۷۰

بازو.          ۳۳.                  ۳۰.        ۲۸/۵                   ۲۸

ران.          ۵۳.                   ۵۲.          ۵۰  🏆             ۵۰

دور با سن   ۹۲.                   ۹۰.          ۹۰   🏆              ۹۰

ساق پا.      32                   ۳۱.           ۳۱. 🏆             ۳۱

مچ دست.   ۱۵.                 ۱۴/۵.       ۱۴/۵.🏆          ‌   ۱۵

مچ پا.      ۱۹/۵.                  ۱۹.           ۱۹   🏆             ۱۹   

———————————————

سلام بچه ها من برای سایزام همیشه هدف میزاشتم... الان دیگه به بیشتر هدفای سایزیم  رسیدم💃💃💃💃💃💃🥳🥳🥳🥳

@sepiiiiiideh  

@دیانا24  

@بامدادخمار  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@عروسترکم   سلام روزتان بخیر حالتون خوبه بهتر شدین سایز# ۹۹/۸/۱۰ دور کمر ۱۱۲   &nbs ...

به به دختر!

همه رو سرپایینی اومدی 👏👏👏👏

من اولین بارم میشه که باید سایز بدم

یه سوال درگوشی: دور سینه رو با لباس زیر اندازه میگیری یا بدون لباس زیر؟آخه لباس زیر خودش جمع میکنه و بسته به مدلش تغییر سایز داره... 

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
خانمی بیا با ما ورزش کن جبران میشه سریع.هر روز گزارش ورزشتو بذار منم تگ کن.منم میذارم

عزیزم شما چند کیلویید 

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

آها گرفتم  فقط اون سوالم سرجاش مونده اگه اونم جواب بدی عالیه دور سینه با س و ت ی ن هست یا ب ...

اهاا.. یادم رفت اونو

با  سوتین باشه گلم .. سعی کن همیشه موقع سایز همون مدل سوتین تنت باشه..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@فندق_فسقلی  

یعنی کلی ذوق کردما😅ازبالاتنه بازوسینه ومعده کم لاغرکردم بیشترازمیان تنه لاغرکردم😅خیلی خوش حالم💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃این همه تغییراین اخریا وزنم خیلی کندپیش میره پایین نمیاداگه فردا 75 باشم رژیم شوک میگیرم دیگه😥

ولی باورزشای که کردم درعوض سایزکم کردم ترکوندم😅💪

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
سایز#   🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 شروع ۱۰ اردیبهشت.        ۱ ...

چه خوش اندامی دختر 😍😍😍

چطوری هدف میذاشتی؟؟؟ یعنی از جایی استانداردشو دیده بودی یا همین طوری واسه دل خودت هدف میذاشتی؟؟؟

واویلا هممون اضاف داشتیم  ولی خوبه که باز هممون با هم استارت زدیم مطمین باش با هم بازم میایم ...

اره 😄 چند کیلویید الان

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

فدای محبتتت😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘 آره پایین تنم خیلی مقاومه البته خودمم دوس ندارم بیشتر از این لاغر ...

خدا نکنه عزیزی🌸

اره عزیزم بالا و پایین تنه ات عالیه.. خودتم که پر دوست داری.. تمرکز بیشتر روی کمر و شکم باشه💃💃💃💃💃

اهاا.. یادم رفت اونو با  سوتین باشه گلم .. سعی کن همیشه موقع سایز همون مدل سوتین تنت باشه..

اوکی عزیزم

ممنون کمرباررررریک 🌼🌼🌼🌼🌼

سمیه من سایزام هیچ تغییری نکرده  

ورزش خیلی مهمه سپیده جون.. باید  منظم باشه تا جواب بده..

تازه این ماه ، وزن خوب کم کردی..  کاهشت رفته رو وزنت... 

ورزشات را منظم تر بری، حله👌👌👌👌

به به دختر! همه رو سرپایینی اومدی 👏👏👏👏 من اولین بارم میشه که باید سایز بدم یه سوال درگوشی: دو ...

سلام گوشت رو بیار بگم با لباس زیر ،اونم لباس زیر ثابت که هر ماه با اون اندازه میگیرم به کسی نگی آ😂

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪