2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527270 بازدید | 68299 پست
سلام سمیه جون چطوری؟دستت چطوره؟ من اولین باره باید سایز بدم یه مقدار سردرگم شدم جایی راهنمایی چیزی ...

سلام گلم...

مرسی بهترم.. زردچوبه بندش کردم😅

بزن روی این لینک.. توضیح دادم.. البته مال ماه قبلی هست

https://ninisite.co/discussion/topic/5054494/چالش-پاییزیِ-زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامدادخمار?postId=157702462 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم قبول باشه ❤ منم خداراشکر حالم بهتر از فردا دوباره رژیمم شروع میکنم هرچند بخاطر این شرایط ...

واویلا هممون اضاف داشتیم 

ولی خوبه که باز هممون با هم استارت زدیم

مطمین باش با هم بازم میایم پایین    

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام قشنگم😍😍😍😍😍😍😍 آفررررررررین کمر باریک من👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😘😘😘😘😘

قربونت برم باربی خوشگل 😘😘😘😘😘😘😘😘

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
خانمی بیا با ما ورزش کن جبران میشه سریع.هر روز گزارش ورزشتو بذار منم تگ کن.منم میذارم

چشم حتما عزیزمامروز چون روزه هستم اگه بتونم فقط تا افطار حلقه میزنم و بقیه ورزشها رو بعد از افطار انجام میدم عزیزم

سلام گلم🌸 میان تنه ات خوب داره کم میشع👏👏👏👏👏

فدای تو عزیزدلم بعلهههه با چالش هایی که شما گذاشتی  مگه میشه کم نشد😘😘😘😘😘😘😘

خودمم راضیم خیلی جمو جور شدم🤭😃

دو روز در هفته ورزشهای پا و بادسنج انجام میدم ولی نمیدونم چرا کم نشده اونا ، البته بادسنجم خوب فرم گرفته ها کاملا برجسته شده 😎 ورزش داخل رون هم انجام مبدم ولی هنوز روی سایز نشون نداده ولی خودم حس میکنم شلیش کمتر شده 🤔

@آسنات99  

سلام عزیزم

اینم تغییرات وزنی من....زیاد خوشایند نیست ولی بازم کاچی بهتر از هیچی

دور شکم   113        110

دور با سن  109     107

دور ران     63       61

دور کمر    92        90

دور سینه 104       98

دور بازو    32      32

@ashoojooni  

@gayran  

سمیه 😭😭😭😭نگو از سینه ها هیچی دیگه ندارم به خدا چون دفعه قبل از رو سوتین اسفنجی گرفتم ایندفعه هم ...

سینه سخت میشه پرش کرد.. 

تازه باید فرمدهی کار کنی، اونم  بعد از رسیدن به وزن هدفت... بعد از ورزش ها هم تغذیه مناسب مث شیرموز‌با گردو بعدش بخوری..

ولی فعلا هر روز لبنیات و مغز بخور...

سینه ات را با روغن رازیانه ماساژ بده

و

خودتم میتونی دمنوشش را هم بخوری( ((((البته تو گوگل یه چک کن که مشکلی واسه نوشیدنش  نداشته باشی)))

سینه ات را زیر اب سرد بگیر موقع حموم و دوش اخر....

و اینکه با کاهش وزن، کل بدن هم لاغر میشه....

مال من فکر کنم ۶۵ باشه.😁.. حالا فردا عکس میدم😉

من خودم که دوستش دارم.. جمع و جور و راحته...😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
چشم حتما عزیزمامروز چون روزه هستم اگه بتونم فقط تا افطار حلقه میزنم و بقیه ورزشها رو بعد از افطار ان ...

قبول باشه.موقع افطارت منم دعا کن دوسی❤

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
فدای تو عزیزدلم بعلهههه با چالش هایی که شما گذاشتی  مگه میشه کم نشد😘😘😘😘😘😘😘 خودمم راضیم ...

چالش ها بهت حسابی ساختن👏👏👏👏👏👏باریکلا

بدنا فرق میکنه گلم.. بعضیا از پایین تنه دیر لاغر میشن، از بالا زود،،، ، بعضیا هم برعکسن،،..

من خودم از پایین تنه زود به فنا میرم ولی بالاتنه به قوت خودش پایداره😂😂😂😂💪💪💪😬😬😬😬

چالش ها بهت حسابی ساختن👏👏👏👏👏👏باریکلا بدنا فرق میکنه گلم.. بعضیا از پایین تنه دیر لاغ ...

فدای محبتتت😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘

آره پایین تنم خیلی مقاومه البته خودمم دوس ندارم بیشتر از این لاغر بشم دوس دارم تناسب اندام داشته باشم پایین تنه پر خوبه ولی شل نباشه ها 😅 فقط رونامو سفت کنم عالی میشه 😃 در کل الان از خودم راضیم و تلاشمو میکنم  میان تنم بیشتر لاغر بشه 😅🤭

@عروسترکم سلام روزتان بخیر حالتون خوبه بهتر شدین

سایز# ۹۹/۸/۱۰

دور کمر ۱۱۲           ۱۱۰.۸⬇

دور بازو ۴۱            ۳۹.۵⬇

دورباسن ۱۲۵         ۱۲۲ ⬇

دور رون ۷۷           ۷۴⬇

دور ساق پا ۴۷         ۴۶.۶⬇

دور سینه ۱۱۵          ۱۱۴⬇

دور مچ۱۸             ۱۷.۵⬇

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

سلام سرگروه جونم 💛💛💛💛💛💃💃💃💃💃💃💃

سلام رقبای عزیزم💛💛💛💛خیلی خوشحالم😅😅💃💃

سایز#

اندازه اول مهرماه1399👇😥

دورصورت=53😑

دورسینه=101🥴

دوربازو=35😑

دورمعده=90🤢

دورشکم=105😨

دورکمر=105😣

دورمچ دست=17🥴

دورران=68😲

دورساق پا=40😣

دورمچ پا=25😥

واندازه های امروز 10آبان ماه1399😅💪💃😅😅😅😅💃💃😅💪

دورصورت=47😅💪

دورسینه=99😁

دوربازو=33😁

دورمعده=87😁

دورشکم=98😅💪💃💃💃💃💃💃💃

دورکمر=100😅💃💃💃💃💃💃💃😅💪

دورمچ دست=16😅

دورران=61😅💪💃💃💃💃💃جیغ😅💪

دورساق پا=38😁

دورمچ پا=23😁

یعنی دارم پرواز می کنم تمام ورزش هایی که کردم جواب داد😅💪💃💃💃💃💃💃💃هووووررررراااااا

@فندق_فسقلی . 💛💛💛🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥

@mami_sadra

@یگانه_مادر  

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

@شب_بیدارم  

@سمیه1396  

@اتنا72 ‍ 

سلام دوستان گلم

ماه قبل           ماه فعلی

دور کمر:                            ۸۵

دور شکم:    ۱۰۵                   ۹۵

دورباسن:    ۱۰۵                  ۱۰۲

دورسینه:     ۱۰۶                  ۱۰۳

دوربازو:                             ۲۹

دور ران:                             ۵۹

دورساق پا:                         ۳۳

دور مچ دست:                   ۱۶.۵

دور مچ پا:                          ۲۲

دور ساعد دست:                  ۲۱

چون ماه قبل سایت نبودم خیلی از سایز ها رو ندارم

گر نگهدار من آنست که من میدانم ... شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.