2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529443 بازدید | 68299 پست
ایشالا هر چ زودتر حالت خوب شه...نگران نباش عزیزم...

سلام گلم خوبی

500 گرم کاهش وزن داشتم

این هفته حالم بود هیچی نخوردم شاید روزی یه وعده سوپ اونم خیلی کم اصلا اشتها نداشتم ورزش هیچی نداشتم اصلا حال ندارم از جام بلند شم 

وزن هفته قبل              وزن این هفته

55/500                      55

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
@آسنات99     @سمیه1396     @taniya1400     @شب_بیدارم &nb ...

عالی هستی عزیزم

واقعا هم نیاز به توضیح نداره فندقی جونم 👏👏👏👏

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام خوشکل خوددددم😘😘😘❤❤❤ کجایی دختر نیستی دلمون برات تنگیده😍😍 فداااااااااتم که🐥🐥😘 مرررررر ...

فدای تو عشقم😚😚😚😚

والا یکم سرم شلوغ شده😅 ولی میام پیامهارو میخونم و میرم و کلی انرژی میگیرم ☺☺☺☺

شما ها رو که میبینم ارادم چند برابر میشه💪

ارادتون آهنی هست تو رژیم 😃😃😃😃😃

نمونه_ای# 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
طی ۷ ماه😁😁  ..من متابولیسمم خیلی پایینه به همین دلیل ذره ذره کم میکنم😬😎

عالي هستي افرين     👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
طی ۷ ماه😁😁  ..من متابولیسمم خیلی پایینه به همین دلیل ذره ذره کم میکنم😬😎

چطوری سمیه رو تگ میکنی؟

من هرچی اسم سمیه رو مینویسم سمیه های دیگه میان ولی ۱۳۹۶ نمیاد

هرمرتبه مجبورم ریپ کنمش

تگ نمیشه برام

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
فدای تو عشقم😚😚😚😚 والا یکم سرم شلوغ شده😅 ولی میام پیامهارو میخونم و میرم و کلی انرژی میگیرم ☺☺☺ ...

ایشالا هرجا هستی سلامت و خوشبخت باشی مهربونم❤❤

عزیزی😅 بابا شما ک ی پا بمب انرژی هستین💪🏻

به حکمتش دل بسپار 🌿
مرسی قندعسل😍😍😍😍😍🐥🐥🐥🐥 فدات😘 راستی کاهشت مبارک باربی آینده❤❤❤

مررررسسیییی

زودی میام پیش خودت سرگروه جون آینده ام 🤲🤲🤲

@فندق_فسقلی سلام عزیزم این هفته کاهشم کم بود نمیدونم چرا 

وزن شروع   ۸۰   وزن هفته ی قبل ۷۷.۸۵۰  وزن فعلی۷۷.۵۵۰

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
چطوری سمیه رو تگ میکنی؟ من هرچی اسم سمیه رو مینویسم سمیه های دیگه میان ولی ۱۳۹۶ نمیاد هرمرتبه مجبو ...

۱۳۹۶ رو باید انگلیسی بزنی،،،،بدون فاصله از اسم،،چنبار بنویس و پاک کن تا برات بیاره عزیزم

به حکمتش دل بسپار 🌿
مررررسسیییی زودی میام پیش خودت سرگروه جون آینده ام 🤲🤲🤲

الهههههههههههههههههی زودی آب شی بیفتی تو گروه زردا بهت جایزه اینا میدم🐥🐥🐥🐥🐥

منم سریع آبت کنم بفرستمت طلایی😍😍😍

به حکمتش دل بسپار 🌿

@سمیه1396  

سلام سمیه جووون

چه کردددی؟

کوووجااااییییی؟

ایشالا هرجا هستی سلامت و خوشبخت باشی مهربونم❤❤ عزیزی😅 بابا شما ک ی پا بمب انرژی هستین💪🏻

ممنون از محبتت گلم تو خیلی ماهی و خوش قلب 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

انشااله همیشه شاد و سلامت باشی و ب آرزوهات قشنگت بزودی برسی💗💗💗💗💗💗💗

چون خیلی توکل بخدا داری بدون بهترینها برات رقم میخوره 😊😊😊😊😊😊😊😚😚😚😚😚😚😚

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰